Zpívání nad Nežárkou 2021

Akce Jindřichův Hradec

Zpívání nad Nežárkou 2021

Jsem moc rád, že vás i v letošním roce můžu pozvat na Zpívání nad Nežárkou. Ze známých důvodů jsme se všichni obávali, že ani v létě živá muzika nikde nezazní. Ale teď pevně věříme v obrácenou kartu a těšíme se na setkání s vámi na vlnách dobré muziky.

Tím nejvzácnějším hostem, nebo chcete-li hvězdou programu, bude ASONANCE. Kapela, která patří již téměř k legendám české folkové hudby a navíc kdo má rád irskou muziku, jistě ví, že nic lepšího si přát nemůže. VE ČTVRTEK V PĚT není termín koncertu, ale název folkové kapely, u které se můžete těšit na pohodovou, ale přesto energickou muziku z vlastní dílny. O této kapele je stále více slyšet. A kdo jí náhodou ještě neznáte, tak minimálně už víte, který den a v kolik hodin mají zkoušky. STANDA HALÁČEK je pohodový písničkář, který se svým hraním snaží rozdat radost všem, kdo si ho poslechnou a během chvíle zjistíte, že jste naladěni na stejné notě. Na Zpívání nesmí chybět X-TET. Vokální skupina, která s pořádáním těchto komorních festiválků v Jindřichově Hradci začala. Letos oslaví své 15. narozeniny. K tomuto výročí si pro vás připravila nejen pár novinek v repertoáru, ale také spoustu písní v nových aranžích s nástrojovým doprovodem.

Společně s Městem Jindřichův Hradec, díky kterému se Zpívání nad Nežárkou letos uskuteční, se na vás budeme těšit v sobotu 17. července 2021 od 17:00 h na nádvoří Muzea fotografie v Jindřichově Hradci. V případě nepříznivého počasí v KD Střelnice. Předprodej vstupenek na www.kultura.jh.cz nebo na místě.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Burza minerálů
Radniční park, Most
Hypnotizér
Tylovo Divadlo, Rakovník
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín