10 měsíců dodávkou napříč USA - AndyJede povídání

Akce Brno

10 měsíců dodávkou napříč USA - AndyJede povídání
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

10 měsíců dodávkou napříč USA - AndyJede povídání

Znáte nás a po dlouhém cestování logicky přichází večerní povídání, odpovědi na otázky, fotky a především osobní setkání. Zahraničním hostem a hvězdou večera Mister Baxter.

A pokud nás neznáte, tak zde je krátká anotace:

Van-life, housesitting, couchsurfing, ESA - zajímá Vás, jak se pojí tyto pojmy s cestováním? Přijďte si poslechnout přednášku o téměř ročním putování po Americe! Seznámili jsme se v brněnské hospodě a pár měsíců na to nasedli do letadla a vyrazili vstříc dobrodružství v USA. Objevovali jsme známá i neznámá zákoutí této rozmanité země a zamilovali si Skalisté hory. Rozhodli jsme si během roku 2017 splnit pár snů - uskutečnit opravdický americký roadtrip obytnou dodávkou, pořídit si psa či spatřit polární záři na Aljašce. Během našeho povídání se například dozvíte, jak přestavět špinavou dodávku na pojízdnou chatku, jaké je žít v horách, kde jsou medvědi, pumy či chřestýši nebo jak si zařídit hlídání domácích mazlíčků v nádherných vilách, jejichž majitelé jsou na dovolené.

Všichni milovníci cestování, dobrodružství, ztřeštěných nápadů a aligátorů jsou srdečně zváni! Bez věkového omezení - babičky, tetičky, přijďte :)

Místo konání akce: Knihovna Jiřího Mahena v Brně, Kobližná 4, Brno
Datum začátku akce: 10. Ledna 2018 18:00
Datum ukončení akce: 10. Ledna 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1952N 16.6096E

Případné změny si prověřte na webu akce 10 měsíců dodávkou napříč USA - AndyJede povídání

Jméno organizátora: AndyJede
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce