5. anarchistický knižní festival

Akce Praha

5. anarchistický knižní festival
Festivaly
Autonomní sociální centrum Klinika, Praha
Další akce ve městě Praha

5. anarchistický knižní festival

Již pátý Anarchistický knižní festival letos proběhne v sobotu 13. května od 12:00 do 22:00 v Autonomním sociálním centru Klinika na pražském Žižkově, podobně jako v minulých dvou letech. Již tradičně se na něm představí vydavatelé a distributoři anarchistické literatury nejen z Česka a Slovenska, ale i ze zahraničí. Chybět nebudou ani doprovodné přednášky a workshopy.

Festival není ani zdaleka jen prodejní prezentací knih a literatury. Je především místem setkávání, kde můžete tváří v tvář potkat nejen malé vydavatele a autory, ale i nejrůznější organizace, kolektivy a uskupení z širšího okruhu anti-autoritářského hnutí. Místem, kde se lze seznámit s lidmi z masa a kostí a poznat tak organizace a kolektivy jinak, než z prohlášení na webových stránkách, místem, kde lze navázat nové vztahy a přátelství, místem, kde lze domlouvat nové projekty a spolupráci.

Literatura zde v každém případě je v centru dění. K dostání budou vedle knih i nejrůznější periodika a fanziny. Účast přislíbilo i jedno z největších evropských distribucí anarchistické literatury, londýnské Active distribution.

Program se tvoří a bude průběžně doplňován.

Místo konání akce: Autonomní sociální centrum Klinika, Jeseniova 60, Praha
Datum začátku akce: 13. Května 2017 12:00
Datum ukončení akce: 13. Května 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0877N 14.4666E

Případné změny si prověřte na webu akce 5. anarchistický knižní festival

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce