Agility závody IV. Brodíkův speciál

Akce Červený Kostelec

Agility závody IV. Brodíkův speciál
Jiné akce
Další akce ve městě Červený Kostelec

Agility závody IV. Brodíkův speciál

Kostelecké tlapky z.s. zvou všechny pejskaře a milovníky psů v neděli 19. září 2021 do areálu Kempu Brodský, kde se za podpory města Červený Kostelec uskuteční již čtvrtý ročník agility závodů Brodíkův speciál. Návštěvníci mohou přijít podpořit psí závodníky a užít si skvělou soutěžní atmosféru. Start první kategorie začíná v 8.15 hodin. Během celého dne bude probíhat materiální sbírka pro psí útulek Trutnov.

Startovné:
280 Kč za prvního psa, 250 Kč za druhého a dalšího psa stejného psovoda. Platby provádějte na číslo účtu 2601360254/2010, do zprávy pro příjemce uveďte příjmení + jméno psa a jako variabilní symbol zadejte telefonní číslo, které jste vyplnili v přihlášce. Pro urychlení vyřízení vaší přihlášky můžete zaslat potvrzení o zaplacení na e-mail: kostelecke.tlapky@gmail.com, do zaplacení startovného jste bráni pouze jako náhradníci. V případě zrušení účastni ze strany závodníka, je startovné nevratné.

Uzávěrka:
12.9.2021 nebo do naplnění kapacity. Kapacita je omezena na 70 startujících týmů. Pes musí mít platná povinná očkování, bude kontrolováno u prezence. Háravé feny musí být nahlášeny nejpozději u prezence a musí startovat z podložky!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Burza minerálů
Radniční park, Most