AllTrack Drift and Drive 2017

Akce Sosnová

AllTrack Drift and Drive 2017
Auto Moto
Web organizátora:
www.amatercup.cz
Další akce ve městě Sosnová

AllTrack Drift and Drive

Okruhový den na oblíbeném závodní dráze v Sosnové u České Lípy bude patřit všem příznivcům bezpečného automobilového vyžití. A jízdy bokem.

Slibovat zasněženou závodní dráhu můžeme, ale reálně v listopadu - přes datum konání v den svátku sv. Martina - sněžit nebude. Přesto ale můžeme s jistotou nabídnout, že to na naší podzimní akci bude klouzat.

Jak, tedy v jaké konfiguraci budeme na okruhu jezdit? K dispozici nám bude kompletní dráha v Sosnové, jak asflatová část, tak i tzv. bývalá šotolina. Zde je důležité upozornit na skutečnost, že z tzv. bývalé šotoliny bude opět šotolina jako taková. Podle našich informací od vedení autodromu se na část dráhy opět vrátí šotolinový povrch, vhodný pro rallycrossové speciály, a my tedy máme poslední příležitost užít si závodní dráhu v této konfiguraci.

Akce tedy bude probíhat na celém (!) závodním okruhu, že je dráha zatím bez šotoliny, nehrozí poškození nebo nadměrné zašpinění auta, nicméně na asfaltu je stále ještě malá vrstva prachu a ten způsobuje, že asfalt klouže. Což je naším pohledem velice žádoucí.

Náš cíl je jasný, tedy dva cíle - tím prvním je, tak jako vždy na akci AmaterCupu, zábava a příjemně strávený den ve společnosti stejně naladěných lidí a automobilových nadšenců. A tím druhým je trénink. Ať už by mělo jít o čistou stopu nebo jízdu bokem, s ohledem na zlepšování řidičských schopností.

Pro koho je akce určená? Pro každého, kdo chce jezdit a zlepšit své řidičské schopnosti. Startovní listina je otevřena pro všechny řidiče (starší osmnácti let a s platným řidičákem) bez rozdílu, nezáleží na typu auta, stáří, modelu či palivu v nádrži. Počet účastníků bude pro maximální komfort přihlášených omezen.

Startovné zahrnuje jak celodenní vjezd na dráhu bez omezení, tak celodenní občerstvení, možnost přijet a jezdit se spolujezdce a samozřejmě i občerstvení pro něj. V případě jakýchkoli dotazů jsme samozřejmě k dispozici na obvyklých kontaktech, těšíme se naviděnou v Sosnové!

Místo konání akce: Autodrom Sosnová, Sosnová 200, Sosnová
Vstupenky: http://www.amater-cup.cz/?p=kalendar&lang=cs&date=1510354800
Datum začátku akce: 11. Listopadu 2017 09:00
Datum ukončení akce: 11. Listopadu 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6587N 14.5388E

Případné změny si prověřte na webu akce AllTrack Drift and Drive

Jméno organizátora: AmaterCup
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce