Andrea Tögel Kalivodová

Akce Litvínov

Andrea Tögel Kalivodová
Koncerty
Další akce ve městě Litvínov

Andrea Tögel Kalivodová

Andrea Tögel Kalivodová & Marian Vojtko a Moravské klavírní trio

Buďte mezi prvními a nenechte si ujít novinku v podobě společného koncertu dvou známých českých pěveckých hvězd za doprovodu renomovaného Moravského klavírního tria.Koncert nabídne posluchačům exkluzivní spojení opery a muzikálu v provedení jednoho z nejobsazovanějších muzikálových zpěváků Mariana Vojtka s operní divou a nejznámější českou Carmen Andreou Tögel Kalivodovou. Zazní melodie z muzikálů West Side Story, Cats, Dracula, árie z opery Carmen či nesmrtelný hit Con te partiro Andrey Bocelliho.

Marian Vojtko již během studií účinkoval v muzikálu Dracula, kde zpíval role Kněze a Stevena. V Landově Krysaři ztvárnil titulní roli Krysaře a v Pomádě roli Anděla. Úspěch na pražské muzikálové scéně mu vynesla role hraběte Monte Crista. Marian Vojtko je ovšem dlouhodobě aktivní také na operní scéně. V pražské Státní opeře ztvárnil roli Víta v opeře La Roulette, působil jako host v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě, a to v Mozartových operách Cosi fan Tutte (Ondra), Potrestaný prostopášník aneb Don Giovanni (Don Ottavio) a Kouzelná flétna (Tamino). V listopadu 2010 vyšlo Marianovo první sólové CD, na kterém spojuje populární písně, operní i muzikálové hity.

Mezzosopranistka Andrea Tögel Kalivodová patří k nejžádanějším pěvkyním současnosti. Je absolventkou konzervatoře v Brně, pražské Akademie múzických umění a roční stáže ve Vídni na Universität für Musik und Darstellende Kunst. Od roku 2012 je sólistkou Opery Národního divadla, kde v současnosti vystupuje jako Fenena (Nabucco), Maddalena (Rigoletto), Ježibaba (Rusalka) a zejména jako Carmen ve stejnojmenné opeře. Nyní se připravuje na milou roli Venuše v Offenbachově operetě „Orfeus v podsvětí“, kterou pod hlavičkou ND uvede Hudební divadlo Karlín. V tomto divadle také ztvárňuje roli Wandy v operetě Polská krev od Oskara Nedbala. Je častým hostem médií, vystupuje v televizi, v rozhlase a uměleckých projektech, jako například v pořadu Božská Ema, věnovaném slavné české operní divě, kde vystupuje společně s herečkou Bárou Kodetovou.

Vstupné: 350 Kč v předprodeji / 400 Kč v den konání

od 19:00 hodin

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hudební festival Labefest 2024
Smetanovo nábřeží, Děčín
Vysmátý léto 2024
Plácek pod hradbami, Kadaň
Zahradní slavnost 2024
Psychiatrická léčebna, Petrohrad
ROCK FEST KRUPKA
Stadion Krupka, Krupka
MUZIKÁLY NARUBY
Letní Kino, Chomutov