ANDY C ALL NIGHT feat. MC Tonn Piper

Akce Praha

ANDY C ALL NIGHT feat. MC Tonn Piper
Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

ANDY C ALL NIGHT feat. MC Tonn Piper @ROXY

ANDY C ALL NIGHT
feat. MC Tonn Piper

30. 9. 2016 – Start 22:00

-EN BELOW-

Předprodeje/Presale: 490 czk + popl/fee
V café NoD za zvýhodněnou cenu 500czk

Goout: https://goout.cz/cs/listky/andy-c-all-night-feat-mc-tonn-piper/mko/
Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1919448-andy-c-all-night.html

Pražskou ROXY čeká další legendární drum&bassová premiéra. 30. září přiveze Andy C poprvé svůj „celonoční“ projekt All Night. Po několika vyprodaných edicích ve Velké Británii se poprvé dočkají i čeští fanoušci. „Vezmu vás na dlouhou cestu všemi možnými styly a žánry drum&bassu. Bude to párty roku.“ vzkázal Andy českým fanouškům.

Andrew Clarke aka Andy C je známý svou precizní djskou technikou a především schopností budovat dlouhé sety, během kterých prezentuje drum&bass ve všech současných odstínech. Právě takový je i aktuální projekt Andy C All Night, se kterým během jednoho roku vyprodal velké anglické kluby včetně Brixton Academy. Vrcholem byla březnová sold out show v londýnském Alexandra Palace s kapacitou 10 000. Dle reakcí přítomných i médií šlo o přelomovou show v historii drum&bassu, která do posledního slova naplnila Andyho heslo „Taking things to the next level“.

Čeští fanoušci teď budou mít poprvé možnost zažít a vychutnat si Andyho v rámci premiérové All Night show mimo Velkou Británii. Kde jinde než v pražské ROXY, kterou v posledních čtyřech letech vždy vyprodal. Doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji a nepropásnout tak šanci být u toho.

EN
The one and only Andy C is coming back to town and he will bring his all mighty All Night Show. Be ready for all flavours of drum&bass from the legendary producer and dj on 3 decks. All Night show sold out the biggest clubs in UK during last year topped up with sold out Alexandra Palace with 10 000 dedicated fans. This night will truly belong to Andy C and full house of his dedicated fans who sold out last 4 Andy’s show at ROXY. It’s strongly advisable to buy your ticket in presale.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/andy-c-all-night-feat-mc-tonn-piper/mko/
Datum začátku akce: 30. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce ANDY C ALL NIGHT feat. MC Tonn Piper @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha