AsiFilm uvádí: Assassin

Akce Brno

AsiFilm uvádí: Assassin
Kino
Web organizátora:
www.kinoscala.cz/
Další akce ve městě Brno

AsiFilm uvádí: Assassin

Ni Yinniang je profesionální vražedkyní. Po jednom selhání dostává za úkol zabít svého bratrance. Film ohromuje propracovanou barevností, prací s exteriéry i kostýmováním. Zároveň do jisté míry podvrací konvence žánru wusia, zejména tím pak zprostředkovává divákům novou filmovou zkušenost. Assassin je jako rozpohybovaná malba, přenádherný film.

VSTUPENKY: http://bit.ly/2AvrTrf
----------------------------------------------------------------

AsiFilm
Koncept projektu stojí na dvou hlavních pilířích. Na jedné straně chce projekt přiblížit divákům asijské filmy. Ne všechny bylo možné vidět na festivalech a přehlídkách, avšak i tam se objevovaly pouze krátce. Proto chce projekt představit panoráma asijských filmů, které považuje za důležité, a poskytnout divákům nejen nové zážitky, ale i nástroje k uchopení takových filmů. Filmy, u nichž je pro tvorbu zážitku nutná divácká kooperace.

Na straně druhé potom stojí žánrové filmy. Často jde o díla, která také širší veřejnost v kinech vidět nemohla. Vybrána byla skupinu žánrových filmů, které nabízí fascinující a hravý zážitek. Tím je vyvažována první skupina filmů, ale zároveň se tak projekt otevírá další důležité skupině diváků. Žánrové filmy mají totiž daleko větší potenciál přilákat ty diváky, kteří festivaly a kluby nenavštěvují. A to především zapojením několika filmů, které reprezentují to nejlepší ve svém žánru.

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Vstupenky: http://bit.ly/2AvrTrf
Datum začátku akce: 22. Listopadu 2017 20:30
Datum ukončení akce: 22. Listopadu 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce AsiFilm uvádí: Assassin

Jméno organizátora: Univerzitní kino Scala
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.