Assassin´s Creed FUTURE NIGHT

Akce Praha

Assassin´s Creed FUTURE NIGHT
Divadlo, kino
Kino Lucerna, Praha
Další akce ve městě Praha

Assassin´s Creed /předpremiéra/ - FUTURE NIGHT

JEDINÁ PŘEDVÁNOČNÍ PŘEDPREMIÉRA

Zveme Vás na další Future Night, která Vám přináší jedinečnou a jedinou předvánoční předpremiéru v České republice očekávaného filmu Assassin´s Creed, která proběhne 22.12. ve 21:00 v kině Lucerna. Film bude uveden ve 2D verzi v původním znění s českými titulky.

A na co dalšího se můžete těšit? V prostoru kina Vás přivítají Czech Brotherhood, členové a majitelé profesionálních tématických kostýmů, a soutěž o zajímavé ceny.

Vstupenky můžete získat na pokladně kina Lucerna či v online předprodeji na www.kinolucerna.cz

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (CinemArt CZ)

Místo konání akce: Kino Lucerna, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: https://system.cinemaware.eu/wstep1.php?id=0fd41375d0424ad34d6b28818f957983a01f4ac3e2f73ce17332983c
Datum začátku akce: 22. Prosince 2016 21:00
Datum ukončení akce: 22. Prosince 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0812N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Assassin´s Creed /předpremiéra/ - FUTURE NIGHT

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov