Audio (UK)

Akce Praha

Audio (UK)
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.roxy.cz
Další akce ve městě Praha

Audio (UK), Counterstrike @ROXY

29.9., open 23:00
AUDIO (UK)
COUNTERSTRIKE (ZAF)

Support: Koma (N:Force & Thiew/Let It Roll), Schooler (Let It Roll)
2nd state: Arturo Legorreta (materia.fm), Rebolero (AG)

predprodej: 170 czk + popl.
Goout: https://goout.net/cs/listky/audio-uk+counterstrike-zaf/qilb/
TPro: http://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2179950-audio-counterstrike.html
NoD: 180 czk

Předprodej začíná ve středu 17.srpna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Poslední zářijový víkend v ROXY zažije tvrdý DnB line-up. Za decky se vystřídá britský producent Audio a Counterstrike. Od obou můžete čekat spoustu energie, nemilosrdnou tvrdost a surové kompozice. Připravte na 29. září veškeré síly, protože nikoho šetřit nebudou.

Na scéně se Audio pohybuje už přes deset let, ale už jako teenager patřil do drum`n`bass a jungle scény a pořádal v Londýně své vlastní parties. Svým debutem “To the Edge Of Reason” v roce 2008 na sebe upoutal pozornost Ed Rushe a Virus Recordings a tak s tímto labelem podepsal smlouvu. Následovalo několik průlomových hitů jako Vacuum, Headroom nebo remix Optiv & BTK Sabretooth a další 3 alba v relativně krátké době, aby dokázal veřejnosti svůj zápal pro věc a pravého ducha DnB. Jeho nemilosrdně tvrdá produkce připoutala i pozornost Andyho C a tak se v roce 2014 stal součástí RAM Records. Snaží se posouvat hranice DnB až po nejzazší okraj, je nekompromisní a kreativní, což třeba dokazuje jeho set s Ed Rushem. Je také proslulý svými "double dropy", kterými dostává fanoušky do naprostého šílenství.

Za decky ho doplní projekt z Kapského Města Counterstrike. Původně dvoučlenný projekt je dnes zastoupen většinou už jen Justinem Scholtemeyerem, který ale na své síle určitě neztrácí. Zakládá si na živelnosti, surových kompozicích a vysoce energickém zvuku inspirovaným metalem, technem nebo techstepem. Průkopník DnB na Africkém kontinentu se s nikým mazlit nebude, jak se můžete přesvědčit v jednom z jeho setů. Buďte ready, protože 29. září zažije ROXY pořádně tvrdou nálož hned se dvěma headlinery.

-EN-
No other producer packs a punch like AUDIO. From his tattooed drum & bass knuckles to his ruthlessly hard-hitting productions, Gareth Greenall embodies the spirit of D&B. Uncompromising, inherently underground and refusing to play games, the South London artist’s diligence, creativity and lack of complacency has inspired mass respect from every possible corner of the scene. He is pushing drum & bass to its furthest limits creatively and sonically. His set will be accompanied by another great project. Countertsrike - music producer duo from Cape Town consisting of Justin Scholtemeyer and Eaton Crous. Counterstrike are known for their composition of raw, high-energy sound inspired by metal, techno and early techstep.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/audio-uk+counterstrike-zaf/qilb/
Datum začátku akce: 29. Září 2017 23:00
Datum ukončení akce: 30. Září 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce Audio (UK), Counterstrike @ROXY

Jméno organizátora: Roxy Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FREDDIE - CONCERT SHOW 13.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
DROPKICK MURPHYS
Lucerna - Velký sál, Praha