AUTOGRAMIÁDA SKUPINY SLZA VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

AUTOGRAMIÁDA SKUPINY SLZA VE ZLATÉM JABLKU
Koncerty, Kultura
Další akce ve městě Zlín

Zbrusu nové album právě vydala populární skupina Slza. Nese název Holomráz a interpreti Petr Lexa a Lukáš Bundil jej přivezou představit svým fanouškům hned začerstva i do Zlína. Akustický minikoncert a autogramiáda k uvedení alba Holomráz proběhnou v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko v úterý 7. listopadu od 17 hodin.

 Pouze na sedmi místech republiky se budou moct příznivci oblíbené skupiny Slza setkat se svými idoly a osobně se seznámit s jejich novou deskou Holomráz. Ve Zlínském kraji bude Slzu exkluzivně hostit Zlaté jablko. Její krátký akustický koncert začne v úterý 7. listopadu v 17 hodin v přízemí prodejní galerie. Následovat bude autogramiáda obou účinkujících - zpěváka Petra Lexy a kytaristy Lukáše Bundila.

 V rámci autogramiády bude možné zakoupit jak nové album Holomráz, tak i další předměty spojené se skupinou Slza. Na vydání desky pak naváže halové turné na jaře příštího roku. V jeho harmonogramu nechybí ani Zlín, kde bude mít turné svou zastávku 1. března.

Skupina Slza vystupuje od roku 2014, v roce 2015 debutovala albem Katarze a stala se Objevem roku v anketě Zlatý slavík. K jejich největším hitům patří písně Lhůta záruční, Fáze pád či Celibát. Autory hudby k písním Slzy jsou Lukáš Bundil a Dalibor Cidlinský jr., texty píše Ondřej Ládek, známý pod pseudonymem Xindl X.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
VLASTA REDL S KAPELOU
Dům kultury, Vsetín