Automatizace firemních procesů s pomocí Google Scriptu

Akce Praha

Automatizace firemních procesů s pomocí Google Scriptu
Přednášky a kurzy
AppSatori, Praha
Další akce ve městě Praha

Automatizace firemních procesů s pomocí Google Scriptu

Většina firem věnuje dle Paretova pravidla 80% svého času na činnosti s přínosem pouhých 20%. Přepisování dat, kontrola údajů, vyplňování smluv atd. S pomocí G Suite jehož součástí je Google Script, se podíváme jak lze tento problém snadno řešit.

V přednášce se podíváme zejména z pohledu manažerů, majitelů firem a běžných uživatelů, kteří potřebují řídit své procesy a automatizovat maximální množství rutinních činností. Nicméně i vývojáři, kteří chtějí rozšířit své obzory jsou vítáni.

G Suite (dříve Google Apps) je v ČR velmi rozšířená sada užitečných aplikacích pro firmy dostupných v rámci Google Cloudu. Mnoho uživatelů nezná pokročilé možnosti, mezi které patří i technologie Google Script, s jehož pomocí lze snadno automatizovat firemní procesy, přizpůsobovat rozhraní G Suite aplikací, integrovat je s jinými nástroji nebo vyvíjet samostatné aplikace.

Pozvání přijal Ivan Kutil, Google Developer Expert a Google Architect v Etnetera AppSatori s.r.o., který ukáže možnosti a příklady z klientských projektů. Nebude chybět ani zmínka o nové aplikaci Google App Maker, kterou Ivan testuje v Early Access Programu.

Místo konání akce: AppSatori, Jankovcova 1037/49, Praha
Vstupenky: https://www.eventbrite.com/e/automatizace-firemnich-procesu-s-pomoci-google-scriptu-tickets-32146986502
Datum začátku akce: 21. Března 2017 18:00
Datum ukončení akce: 21. Března 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1073N 14.4542E

Případné změny si prověřte na webu akce Automatizace firemních procesů s pomocí Google Scriptu

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce