Autorské čtení v Papírně

Akce Plzeň

Autorské čtení v Papírně
Kultura
CAFÉ Papírna, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Autorské čtení v Papírně

Jsme rádi, že se u nás uskuteční setkání mladých a aktivních autorů/autorek, prozaiků/prozaiček, básníků/basnířek, zkrátka kreativních lidí slovem i písmem.. A máme pro Vás i velké překvápko. Na poslední chvíli potvrdil účast i jeden z nejpřednějších českých básníků Jan Těsnohlídek ml.
Moc se těšíme. Tak koukejte příjít.

Jan Těsnohlídek ml. (Praha)
Básník, prozaik a editor; autor sbírek Násilí bez předsudků (Cena Jiřího Ortena 2009), Rakovina, Ještě je co ztratit a Hlavně zachraň sebe a románu ADA; jeho básně vyšly v mnoha tuzemských i zahraničních antologiích.

Filip Koryta (Plzeň) Frontman skupin diCaprio a Glajstr Duo, v nichž zároveň funguje jako textař a skladatel; básník, autor sbírek Chlípnost a S tebou a bez tebe; slamer známý jako Dr.Filipitch;
prozaik.

Jull (Má pradu) Šimicová (Plzeň)
Tichá kritička každodenního života, která se nebere moc vážně. Dávný prototyp cynika. Samozvaná básnířka a naprosto neadekvátní člen společnosti.

Jan Paur (Plzeň) Prozaik, jehož tvorba je inspirována skutečnými a až neuvěřitelně obyčejnými událostmi; divadelník (člen někdejšího Antidivadla), masér; slamer známý jako Kňour.

Klára Soukupová (Plzeň) Básnířka, která si na autorském čtení odbude svou premiéru; choreografka a tanečnice působící ve skupině NoTa Plzeň; kreslířka a grafička, zakladatelka módní značky Chlípný hadry; civilním povoláním produkční.

Veronika Bergerová (Plzeň) Lékařka, občasná djka a čerstvě blogerka. Její blog "Zoufalá/Zoufalý Boy. V." zatím hledá jednotný směr. Vytvořen ze zvědavosti, inspirován životem. Autorské čtení bude novou zkušeností. Výzva přijata.

Roli průvodce večerem na sebe vezme Peter Nippel alias G.zs. Pisálek, aktivitalista, verbální sadista. Pohyblivý terč mezi žánry napříč prostorem. Bipolární medvídek kořala.

Místo konání akce: CAFÉ Papírna, Zahradní 173/2, Plzeň
Datum začátku akce: 12. Prosince 2016 19:30
Datum ukončení akce: 12. Prosince 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7364N 13.3862E

Případné změny si prověřte na webu akce Autorské čtení v Papírně

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
Výstava ilustrací "Natali Santini - Hvězdná záře" (Lovosice)
Pfannschmidtova vila, Osvoboditelů 48/55, 410 02 Lovosice 2, Lovosice
CÍSAŘSKÝ DEN
Mírové Náměstí, Kadaň
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
HASIČSKÁ MUZEJNÍ NOC
Prachatické muzeum, Prachatice