Autosalon Kola 2018

Akce Lysá nad Labem

Auto Moto
Další akce ve městě Lysá nad Labem

Autosalon Kola 2018

Na výstavě Autosalon Kola 2018, která bude probíhat od 9. do 11. listopadu 2018 na výstavišti v Lysé nad Labem, vždy 9 - 17 h, budou mít návštěvníci možnost podrobně se seznámit s novinkami i tradičními modely téměř všech automobilových značek. Těšit se můžete také na tuningové skvosty, závodní automobily a motocykly.

Cílem výstavy KOLA 2018 je ve třech výstavních halách i na venkovní ploše ukázat široké veřejnosti nejen osobní a užitkové vozy, ale zároveň ve zvláštní expozici seznámit návštěvníky s automobily nominovanými do ankety Auto roku 2018 v České republice. Formou přímého importu se vedle Škodovky zúčastní také Toyota a Ford, které představí své novinky. Další automobilové značky, jako např. Seat, Renault, Dacia, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Hyundai, VW a další, budou zastoupeny formou dealerství. Dospívající mládež se může těšit na vozy francouzské značky Chatenet, které jsou pro řidiče už od patnácti let. Vystaveny zde budou i motocyklové novinky a jejich doplňky.

Společně s Autosalonem bude probíhat 18. ročník výstavy Rychlá kola, která představí průřez všemi odvětvími motoristického sportu u nás řadou exkluzivních exponátů, ukázek, besed a autogramiád se špičkovými závodníky a letošními olympioniky. Těšit se můžete například na závodníka Václava Fejfara nebo na držitele medailí ze ZOH a z MS běhu na lyžích Lukáše Bauera.

V samostatné sekci Tuningshow se představí auta, která se pravidelně zúčastňují tuzemských i zahraničních soutěží. Těšit se můžete i na speciály připravené např. na drifty nebo sprinty. V sobotu se uskuteční tradiční Tuning sraz, na kterém mají návštěvníci možnost hlasovat pro nejhezčí vůz tohoto srazu.

Informace pro návštěvníky

Otevírací doba

Pátek 9. 11. 2018 9:00 - 17:00 hodin
Sobota 10. 11. 2018 9:00 - 17:00 hodin
Neděle 11. 11. 2018 9:00 - 17:00 hodin

Vstupné

  • Dospělí, Důchodci, studenti a ZTP: 60 Kč
  • Děti do 10 let a ZTP/P: Zdarma

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce