BADD FYAH Intensive II. - Ostrava

Akce Ostrava

BADD FYAH Intensive II. - Ostrava
Jiné akce
Další akce ve městě Ostrava

BADD FYAH Intensive II. - Ostrava

For info in English pls. contact Michaela Macháčková or Lenka Fonioková!

Přátelé, taneční sezóna nám sice skončila, ale netruchlete, protože jak jsme slíbily, už pro vás zase něco chystáme….respektive už pro vás NACHYSTÁNO MÁME :D Z nedočkavosti a vzrušení se s vámi o to podělíme už teď, abyste se měli na co těšit přes prázdiny a také, abyste měli dlouhý čas na SAVING MONEY i DATE!

Do Ostravy nám opět zavítají jedinečné holky @BaddFyah. Spoustu lidí projevilo neobyčejné nadšení z minulého BADD FYAH Intensivu v Ostravě, a tak holky opět přijedou, aby z jednoho obyčejného záříjového víkendu udělaly 2 skvělé dny full of DANCEHALL VIBES! Pozor….tentokrát přijedou a budou s námi sharovat všechny tři holky BaddFajky <3 <3 <3 WOOOOY!! Veronie BaddFyah, Barbora Beshiu Žišková, Michelle BaddFyah Bambaii

Jak jste zajisté mnozí zaregistrovali, holky krátce po prvním BADD FYAH Intensivu v Ostravě odletěly OPĚT na Jamajku, kde se znovu a znovu učily nové kročky, prohlubovaly si znalosti o dancehallové kultuře a tak nasáklé autentickou Dancehallovou atmosférou nám na RC studijko přinesou kousek Jamajky.
ALERT!!! Podmínkou pro REAL uskutečnění tohoto skvělého víkendu je dostatečný počet účastníků – jako minule!!! Takže milí dancehall lovers….záleží na vaší reliabilitě!
Moraváci DO NOT HESITATE!!….. ovšem tanečníci z jiných krajů jsou vítáni také! :)
…………………
KDY: 9. – 10.9. 2017

KDE: v našem domácím prostředí a oblíbeném studiu Roots Company – Ostrava Vítkovice, Mostárenská 1140/48 (od zastávky MHD Mírové náměstí přes park)

CO VÁS ČEKÁ: 6 classes + 2 lectures během dvou dnů

CENA: 1 500 Kč za celý víkend!!! :OOOOO (více info o platbě v emailu, který bude zpětnou vazbou na váš registrační email)

ZÁVAZNÉ PŘIHLÁŠKY: do 20.8. 2017 (dost času na rozmyslení se a rozvrhnutí si časových možností ;)) pokud nebude dostatek přihlášek do této doby, event se ZRUŠÍ :(

POSÍLAT NA: gyalsunity@centrum.cz

INFO V PŘIHLÁŠCE: jméno a příjmení, tel. číslo, vaše město
……………..
Těšíme se a doufáme, že se nám spolu s Badd Fyah opět podaří udělat na studiu příjemnou, domáckou, dancehallovou atmosféru!
Pro jakékoliv otázky, prosím neváhejte kontaktovat Michaela Macháčková a Lenka Fonioková.

Za Gyals Unity, team Lina & Em - GU! <3

Místo konání akce: Roots Company, Mostárenská 48, Ostrava
Datum začátku akce: 9. Září 2017 12:00
Datum ukončení akce: 10. Září 2017 16:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.816N 18.264E

Případné změny si prověřte na webu akce BADD FYAH Intensive II. - Ostrava

Jméno organizátora: Gyals Unity
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce