BAG O BEETZ

Akce Litoměřice

BAG O BEETZ
Zábava, párty
habañero music bar, Litoměřice
Další akce ve městě Litoměřice

BAG O BEETZ

Carlos Rodriguez aka BAG-O-BEETZ je dj a producent narozený ve Španělsku, vyrůstající ve Venezuele, který trhá střechy všech tanečních parketů téměř celou dekádu.
Carlos je rychle se učící producent a zkušený DJ, který ovládne každý taneční parket s půvabem a elegancí jemu vrozeným. Díky tomu, že vyrůstal v prostředí latinské kultury a rytmů ovlivněných špetkou reggae, calypso, salsa, soca, funk, house, breaks a d'n'b, je Bag-O-Beetz umělcem, který ve svých vystoupeních představuje nejrůznější druhy beatů se scratchovými rutinami, živými edity a mashupy, originální produkcí a světovým mícháním.
Ve své kariéře si zahrál po boku velkých světových jmen jako jsou A.Skillz, JFB, Fort Knox Five, Stickybuds, Bryx, Dub Pistols, Slynk, Timothy Winsdom, Aliens UK, Pimpsoul a mnoho dalších.
Nyní má Carlos trvalé bydliště v městě Kelowna, B.C. (Kanada), kde kromě častých vystoupení na nejrůznějších festivalech a v klubech, vede úspěšnou klubovou noc nazvanou "DJs 'n' Doubles", kde představuje jak lokální, tak mezinárodní Dje a producenty.

Místo konání akce: habañero music bar, Tyršovo náměstí 267/6 (prostory bývalé restaurace Hrádek), Litoměřice
Datum začátku akce: 30. Září 2016 21:00
Datum ukončení akce: 1. Října 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5362N 14.1297E

Případné změny si prověřte na webu akce BAG O BEETZ

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
Caveman
Dům kultury Střelnice, Rumburk