Bardzo fajný večer: Poslední rodina - veřejná předpremiéra

Akce Praha

Bardzo fajný večer: Poslední rodina - veřejná předpremiéra
Divadlo, kino
BIO | OKO, Praha
Další akce ve městě Praha

Bardzo fajný večer: Poslední rodina - veřejná předpremiéra

Jarní vydání Bardzo fajného večera - 3. května v BIO | OKO - se tentokrát pouští do filmové kroniky rodiny slavného malíře Zdzisława Beksińského a jeho syna Tomka, který se navzdory boji s vnitřními démony noří do světa hudby a filmů a stává se průkopníkem západní popkultury v Polsku.

Poslední rodina, režijní debut Jana P. Matuszynského, získal řadu ocenění na domácích polských filmových cenách i na zahraničních festivalech. Do české distribuce film vybrala stovka filmových fanoušků v rámci projektu Scope100 Česká republika. Díky spolupráci s distribuční společností Aerofilms a laskavé podpoře Polský institut v Praze jej budou moci diváci zhlédnout 3. května ve veřejné předpremiéře.

Večer nakousnou od 17.30 lahodně připravené delikatesy a uši naladí Dj Kohl, který připraví tematický výběr těch nejlepších hitů ze 70. a 80. let. Projekce začíná ve 20.30 a po skončení filmu bude následovat tematicky zaměřená diskuze s hudebními publicisty.

Film uvádíme v originálním polském znění s českými a anglickými titulky.

Bardzo fajný večer #5, 3. 5. 2017, Bio Oko
17.30 Bardzo fajné delikatesy před kinem, Dj Kohl
20.30 projekce Poslední rodina
22.30 Diskuze

----
Bardzo fajný večer: The Last Family - public pre-premiere

English friendly!

The spring edition of Bardzo fajný večer in the Bio Oko cinema this time embarks on a film chronicle of the family of famous painter Zdzisław Beksiński and his son Tomek, who despite battling with inner demons plunges into the world of music and film and becomes a pioneer of Western pop culture in Poland.

Jan P. Matuszynski's directorial debut The Last Family has won numerous awards in Poland and at international festivals. Thanks to the collaboration with distributor Aerofilms and the generous support of the Polish Institute audiences can see a public pre-premiere of the film on 3 May.

The evening will kick off at 5:30 pm with delicious food and the sounds of Dj Kohl, who has prepared a themed selection of the best hits of the 70s and 80s. The screening will start at 8:30 pm and will be followed by a discussion with music publicists.

In Polish with Czech and English subtitles.
Tickets: http://bit.ly/2oWqSFb

Místo konání akce: BIO | OKO, Františka Křížka 15, Praha
Vstupenky: http://www.biooko.net/cz/film/8970/Posledni-rodina-Bardzo-fajny-vecer/#
Datum začátku akce: 3. Května 2017 17:30
Datum ukončení akce: 3. Května 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0999N 14.4304E

Případné změny si prověřte na webu akce Bardzo fajný večer: Poslední rodina - veřejná předpremiéra

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov