Bassproof - Exploration Warm Up

Akce Brno

Bassproof - Exploration Warm Up
Festivaly, Zábava, párty
Web organizátora:
redrumcrew.cz
Další akce ve městě Brno

Bassproof - Exploration Warm Up

Exploration Open Air se pomalu blíží a nezbývá nám nic jiného, než se na něj těšit. Jednou ze zastávek při jeho warm-upení bude 21.7, tedy měsíc před samotným festivalem, Brněnský Favál, v rámci akcí Bassproof. Těšit se můžete na obrovskou dávku Neura a Hard DNB nařezaným s Hard Corem. Na akci bude možné zakoupit i lístky Explortation Open Air za zvýhodněnou cenu!
Není nezvyklé, že klubová sezóna pokračuje i v letních měsících, kdy se dějí velké Open Aira, jakým bude i Explortation a tak ani Favál nezahálela připravil pro fanoušky ostrého DNB, ale zejména pro klubery skvělou jízdu. A s kým se budeme zahřívat? Bude to šílenec Shmidoo, klasik Ghostbuster, legenda Lamat z Morebeat, Brňák jak poleno Birg a sekundanti Pornz a dvojice Starato vs Vinc. Exploration Warm Up je jistý, jakože je DNB Bůh nad námi! :)


Shmidoo (Forbidden Society Recordings)
https://www.facebook.com/shmidoocz/
Dělostřelec z ČR obsluhující těžkotonážní dělo o kadenci 175 bpm a víc, který se mimo odstřelovaní bezbranných civilistů stará o vlastní výrobu munice o kalibru minimálně 90 árkórů, jenž již otestovali bratři ve zbrani z Future Sickness recordings, Harder & Louder Recordings a Forbidden Society Recordings. Do své hlavně zběsile láduje munici borců jako Gancher & Ruin, Cooh, Hallucinator, Dkaos, Fragz a dalších... Shmidoo na své technice výroby usilovně maká, tak snad mu něco nebouchne u hlavy...

Ghostbuster (Redrum)
https://www.facebook.com/DjCasperRedrumCrew/?fref=ts
Casper / Ghostbuster, brněnský DJ, člen Redrum Crew a základní postava průběžně se formujícího projektu Ghostbuster, promotér akcí Bassproof a Planet Blue Night, člověk stojící za DJskou školou Tempo, se začal seznamovat s DJingem kolem roku 2000. K drum & bassu a psy trance ho časem přivedly jeho náctileté experimenty s technem a housem. Podobné to bylo i s promotérskou činností, kdy v roce 2001 začal spolupracovat se severomoravskými BBH a později s Planet Blue Society. Na základech těchto zkušeností se pustil do vlastní promotérské činnosti a vznikly spousty klubových a halových akcí a Open Airů v prostorách klubu Favál, Zbrojovky a v neposlední řadě na Malé Americe, kam pozval producenty světového formátu Bad Company, Ed Rush, Teddy Killerz, Pythius, Neonlight, The Sect, Jade.. a domácí DJskou špičkou, po boku kterých si také sám zahrál.

Lamat (Morebeat)
https://www.facebook.com/MoreBeat
Petr je jeden ze světoznámého DNB dua Morebeat, vydávajíc desky především na holandských značkách jako Citrus, Fokuz LTD, či americkém SPUN a dalších. Jejich první deska vyšla před deseti lety a track In Coma se stal jasnou klasikou, jako většina jejich produkce. Po produkční pauze a se znovunabytým arzenálem se Lamat vrací zpět na pódium jako DJ.

Birg (Pohon)
https://www.mixcloud.com/birg/
Poprvé jsem se postavil za gramce začátkem roku 2007, a společně s kámošema založil novou crew -Beat Poison Squad. Pořádali jsme po Brně akce a tím vstoupili do povědomí širokého okolí a v roce 2013 jsme se připojili k jedné z největších brněnských crew Pohon, která má pod palcem pravidelnou klubovku Vendeta. Preferuji hlavně hraní z vinylů, ale poslední dobou čím dál častěji sáhnu po playerech. Nejvíc mě oslnil zvuk deepu, rázného techstepu a neurofunku. Mezi oblíbené producenty patří Axiom, Optiv, Jade, Kemal, Nymfo, Survival, Zero Method atd..

Pornz (Bassasins Crew)
https://www.facebook.com/DjPornZ/?pnref=lhc
Dj PornZ je rodák z malého města Svitavy ve Východních Čechách. O hudbu se zajímal celý život a nástup na střední školu ho přivedl k Drum´n´Bassu. K Djingu se dostal přibližně v polovině 2012. Začínal experimentovat na Dubstepu a postupně se vrátil k DNB. Začátkem roku 2013 se začal dostávat na první akce. Od té doby si zahrál po boku jmen jako je Forbidden Society, Ed Rush, Methlab, QO, Shmidoo a další. V letech 2014, 2015 a 2016 jste jej mohli vidět na Festivalu Rosnička v rodných Svitavách. Od roku 2014 žije v Brně zde se začíná prodírat na scénu. V Brně se s PornZem můžete potkat například na pravidelných DNB Wednesday v Perpetuu, nově také na Perpetuum DNB Residents. Dále také na DNB Mondays v Exit Music Clubu. V roce 2015 se stává spoluzakladatelem B2M Crew a zároveň spolupořadatelem svitavských akcí pod názvem Drum N Bass.

Vinc (Breakfast crew.cz)

DJ Vinc už od mladých let holdoval elektronické hudbě. V pubescentním věku se postupně proposlouchal přes kvanta disko, trance a hardstyle tracků až po Drum and Bass ve kterém našel svůj velký vzor - Pixieho... jeho sety Vince nadchly natolik, že se začal zajímat o to jak se takové sety tvoří, takže následovala koupě midi kontroleru, tracků a tvorba prvních setů. Vinc je od konce roku 2012 členem znojemské Drum and Bassové crew Breakfast.cz do které přišel z dnes již zaniklého Okurky City Soundsystemu Vinc holduje hlavně oldschool jump-upu, následovaný neurofunkem a techstepem a ve svých setech tyto žánry rád prokládá do sebe.

Stratos (Breakfast crew.cz)
https://www.facebook.com/DJstratoss/
Petr Stratil alias dj Stratos začal s djingem v roce 2013 kdy jsi pořídil svůj první kontroler, ale po nějaké době zjišťuje, že to není to pravé a pořizuje si přehrávače. Během roku 2014 dostane nabídku, aby se přidal ke znojemskému uskupení djs Breakfast.cz. Kde získal možnost zahrát si po boku mnoha zajímavých djs. Momentálně se stará o veškeré promotovaní akci, které jeho crew pořádá. Za jeho dosavadní největší úspěch je vítězství v letošním dj contestu na zimní LiR, kde se svým parťákem dj Kudrncem zahajovali Under world stage.Při jeho hraní se můžete těšit na spoustu rychlých mixů, kdy se nebrání sáhnout do každého subžánru dnb, avšak převažují tracky z neurofunku, techstepu a mainstreamu.


Neuro / Hard DNB / Hardcore:
Shmidoo (Forbidden Society Recordings)
Ghostbuster (Redrum)
Lamat (Morebeat)
Birg (Pohon)
Pornz (Breakfast crew.cz)
Stratos vs Vinc (Breakfast crew.cz)

+

VJ


Kdy: 21.7.2017
Kde: Brno, Favál – Music Circus
Start: 21:00
Konec: 06:00
Vstup: 100 Kč
GPS: 16.5797586°E, 49.1847286°N
Facebook Event:

-------------------------------

Místo konání akce: favál, Křížkovského 22, Brno
Datum začátku akce: 21. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 22. Července 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1847N 16.5798E

Případné změny si prověřte na webu akce Bassproof - Exploration Warm Up

Jméno organizátora: Bassproof
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno