Bassproof

Akce Brno

Bassproof
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Brno

Bassproof w/ Limewax, Katharsys, Guigoo & more!

☠ BASSPROOF ☠
Červen, sluníčko, blížící se konec školního roku a den kdy se narodil Tupac Shakur. Jak 2Pac souvisí s červnovým Bassproofem? Nijak. Právě jsem objevil Google. Nevadí, ale dlouhý kouř si na jeho počest ovšem dát můžeme všichni. A co se Bassproofu týče, bude to velké! Bude to i vlhké, krásné, sexy a tvrdé. Když to vezmeme od konce, tvrdé to bude hlavně díky headlinerům a vlhké, krásné a sexy to bude díky..., ano, přesně, tady hlavní roli hrají slečny a jejich kraťásky! Uaááá. A na co všechno se můžete teda těšit? Čtěte dál.

Hlavním lákadlem budou na hlavní stagi francouzští Katharsys, hvězdy labelů Barcode, Forbidden Society a v neposlední řade OtherCide, kde jim nedávno vyšlo jejich druhé album. Dalším lahůdkou bude Limewax, žijící legenda a jeden z pionýrů new skool amen breaku. Lineup doplní celá řada domácích djů; X.Morph, Ghostbuster, Hanzall a Lamat z Morebeat. O start a konec se postaraji Mercur a Vaczech z Bassinfection Crew a Bruno se Sinnerem.

Hlavní stage bude tedy patřit Hard DNB a na té druhé bude k highlitům večera patřit francouzský host z Narkotek bandy, Guigoo a jeho Hardtek / Raggatek nářez! Na druhé indoorové stagi taky uslyšíte vše přes Tekno, Frenchcore, Tribecore, Gabba od Vosáků, Rob Mord, Rastamira a Latekks.

A jak už bývá v těchto měsících zvykem, kromě dvou vnitřních stagí se můžete těšit i na venkovní. Tu si vezmou na starost a budou vás na ní lámat bratří v rytmu ze Severu, OVA DA TOP.CZ. Tato crew patří k největším u nás a jejich sety s vlastním sound systemem byli k vidění a slyšení na akcích jako Beats For Love, Let It Roll, v lokálních a nadlokálních klubech po celé republice, ale i Evropě. Crew čítá kromě DJů i MCs a VJe. Na Bassproofu se o zábavu budou starat starý známý Garnie:c a jeho banda Martin Dee, Cubaqa a Defrost 246.


Katharsys (BARCODE / Fr)
https://www.facebook.com/KatharsysDNB/
https://www.youtube.com/watch?v=oJ4C8UPP2cU
Francouzské duo, které tady asi není ani třeba představovat. Zástupci tvrdého a temného Drum & Bassu z Francie, známí svými unikátními snare bubny a celkově nezaměnitelným a mohutným zvukem se na scéně pohybují od roku 2008, kdy jim vyšla první deska tenkrát na lovci talentů, 12 Breed Inches. Uchváceni producentmi jako Technical Itch, Kemal, či Dylan, začali své první tracky stavět v roce 2001 a s postupnou inovací a řádnou dávkou originality to postupně dotáhly na jedny z nejoriginálnějších projektů současnosti a k labelům jako je Barcode a Forbidden Society. Podobně jako jejich vzorové, i oni rádi samplují hlášky z filmů Silent Hill, Equilibrium, American Psycho a další. Po asi nejznámější pecce The Scraper, přišlo za pár let i jejich první album s názvem Loudroom a v únoru tohoto roku druhé dlouho očekávané album s názvem Metallicity.

Limewax (LB, PRSPCT / Nl)
https://www.facebook.com/LimewaxOfficial/
https://www.youtube.com/watch?v=GsbsbmmiXk8
Maxim se narodil na Ukrajině, ale od svých patnácti žije v Holandsku, kde se také poprvé seznamuje s produkcí a plný nápadů vychází vstříc zavedeným normám. Jeho talentu a novátorství si nejdříve všiml Technical Itch a na jeho labelu Tech Itch mu vydává první tvorbu, Changing Crisis EP. Pochopitelně si jeho kvalit všímají i taková esa jako Dylan, Panacea a holandský label PRSPCT. Maxim přišel s plnou náručí inovací a inspirace. Jeho pojetí DNB postupně propadlo velké množství producentů a substyly Hardstep a Darkstep spolu dostaly nové škatulky, Skullstep. Maxim je autorem spousty nesmrtelných hitovek, za všechny vzpomeňme 10 let starou klasiku Agent Orange na jeho labelu L/B. Limewax neznamená jen Skullstep, ale spolu s Bong-Ra a Thrasherem jako The Hard Way, drtili Babylon s Breakcore / Hardcore sety a tyto následky si nese Limewax až do dnes, kdy jeho sólo tvorbu v tomto duchu pod pseudonymem Acid Diaper můžete najít v současnosti na labelu PRSPCT a jeho L/B.

Guigoo (Narkotek / Fr)
https://www.facebook.com/guigoo.01/
https://www.youtube.com/watch?v=qfQQLtAeGtU
Guigoo přijede podobně jako Katharsys až z Francie, z města Toulon. Guigoo byl po spoustu let hlavní postavou domácí Hardtek / Raggatek scény a součástí Narkotek Sound Systemu od roku 2000. Po dostudování jako zvukový inženýr začíná s produkcí postupně vydává spoustu desek. V jeho setech uslyšíte jak přechody mezi žánry, tak i jeho vlastní produkci, kterou prolíná s pasážemi vokály a šílenými synťáky. Před pár lety spolu s kolegy založili Hardtek / EDM / Frenchcore kapelu FANT4STIK, kde hraje na keytar. Na podzim loňského roku mu vyšlo album Catch Me If You Can plné Hard Techna a Ragga.


Main Hard DNB stage:
Katharsys (BARCODE / Fr)
Limewax (LB, PRSPCT / Nl)
X.morph, Ghostbuster, Hanzall, Lamat, Mercur vs Vaczech, Bruno, Sinner
+
VJ Zae


2nd Tekno stage:
Guigoo (Narkotek / Fr)
Vosa Sound System
Latekks, Rob Mord, Rastamira


Outdoor Break stage:
Garnie:c, Martin Dee, Cubaqa, Defrost 246 (OVADATOP.CZ)


Kdy: 16.6.2017
Kde: Brno, Favál – Music Circus
Start: 21:00
Konec: 08:00
Vstup: 250 Kč
GPS: 16.5797586°E, 49.1847286°N
Facebook Event: http://bit.ly/BassproofDNBnight


warm upy -
club Yacht 26.5 - Brno, mini open air:)
club Portál 9.6 - Moravské Budějice
club Perpetuum 14.6 - Brno

Místo konání akce: favál, Křížkovského 22, Brno
Datum začátku akce: 16. Června 2017 21:00
Datum ukončení akce: 17. Června 2017 08:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1845N 16.5801E

Případné změny si prověřte na webu akce Bassproof w/ Limewax, Katharsys, Guigoo & more!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce