Basstards Night w/Spyre

Akce Prostějov

Basstards Night w/Spyre
Zábava, párty
Apollo 13 - Hudební Klub, Prostějov
Další akce ve městě Prostějov

Basstards Night w/Spyre

Klubová sezóna nám pomalu začíná a my jsme si pro Vás připravili další pokračování oblíbených Drum and bass párty.

Tentokrát jsme pozvali mladou krev naší české dnb scény dje a producenta Spyreho kterého jste mohli vidět například na Let it Roll open airu v Milovicích nebo na dvoudenním festivalu Hoofbeats crew v Hranicích na Moravě. Mladá krev se nezapře a s publikem se nikdy moc nepáře!! Těšte se na vytříbenou selekci toho nejlepšího jak zahraničních djs tak pecek ze své dílny.

Další dj který nás potěší svoji návštěvou je už dobře známý Czida který hodně aktivně hraje v nejrůznějších klubech a open airech na Moravě. Jeho selekce je vytříbená natolik, že nikdy nevíte co od Czidy čekat.

Vitek&Jakub je dvojce nadějných djs z Prostějova kteří škrábou desky už nějaký ten pátek a naservírují vám mix techstepu s liquidem a dalších různých subžánrů.

Celý večírek podpoří rezident klubu Harry Junior který si střihne B2B set s Prostějovskou legendou Sethim.Těšte se na pořádnej oldschool mix drum and bassu z dob minulých.

(Soul Deep, Citate Forms),Mixedbooking crew
Spyre (vlastním jménem Jan Zbořil) je DJ a producent z Hulína. Patří k mladší generaci djs a producentů, ale od počátků kariéry datující do roku 2012 si již stihl zahrál v nejrůznějších klubech i open airech v republice po boku producentů jako Mefjus, Etherwood, Maztek, Keeno, Whiney, Anile, Bop, Dope Ammo, Komplex Therapy, Counterstrike , Chris.SU, B-Complex , L Plus, Forbidden Society, Rido, A-Cray, Computerartist, Qo, Symplex a další. Ve svých setech proplouvá různými subžánry drum & bassu, ale rád si zahraje i čistě liquidfunkový či neurofunkový set dle konceptu akce. Jeho produkce je směsicí subžánrů od neurofunku po deep a liquid drum & bass, kterému se nyní věnuje nejvíce a vydává je na nejrůznějších labelech jako například americký Soul Deep, britský Liquid Tones, ruský Citate Forms či brazilský DNBB.

http://www.idj.cz/spyre/

http://mixedbooking.cz/artists/dj-spyre/


Czida (Kotel bojler crew)

Oblíbení producent:
Mefjus, Audio, Misanthrop, Rockwell, Fourward, Break, BSE, Noisia, Nymfo, Zardonic, Neonlight, Receptor, State of Mind, Teddy Killerz, The Prototypes, Jade, Optiv, BTK, CZA, Camo & Krooked, Prolix, The Upbeats, Rregula, Brookes Brothers, Mindscape, Cern, Dose, Icicle, Fred V, Grafix, Emperor, Agressor Bunx, June Miller, Phace, Forbidden Society, Counterstrike, Spor, Current Value, Hybris, NC-17, Keeno, Dabs, Akrom

http://www.mixcloud.com/IvanCGrepl/

https://www.facebook.com/pages/Kotel-Bojler-crew/111408375580731

Spyre (Soul Deep, Citate Forms)
Czida (Kotel bojler crew)
Sethi b2b Harry Junior (Stonedraiderz Vs Basstards)
Vitek&Jakub (Basstards crew)

Strart:21:00

Vstup: 60 CZK

Místo konání akce: Apollo 13 - Hudební Klub, Barákova 2647/12, Prostějov
Datum začátku akce: 10. Září 2016 21:00
Datum ukončení akce: 11. Září 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4778N 17.1191E

Případné změny si prověřte na webu akce Basstards Night w/Spyre

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PLANETA SLEPIC
Divadelní sál, Prostějov
ROAD SHOW ČESKÉHO ROZHLASU
Kulturní dům, Šternberk
Kafe u Osmanyho
Městský dům, Přerov