BE25: James Zabiela (UK)

Akce Praha

BE25: James Zabiela (UK)
Koncerty
Web organizátora:
www.roxy.cz
Další akce ve městě Praha

BE25: James Zabiela (UK)

20. 10. 2017 21:00
Opening ceromony BE25
BE25: James Zabiela (UK)
Support: TBA

Předprodej: 320 + poplatky
Goout: https://goout.net/cs/listky/be25-opening-ceremony-james-zabiela/ikhb/
Ticketpro: www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2150963-be-25-opening-ceremony.html
MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp

Předprodej začíná 22.6. v MY ROXY pro registrované s 10% slevou po dobu 24hodin. Poté v běžných předprodejích.

25. narozeniny klubu ROXY budou tento rok opravdu stylové tak, jak se na čtvrtstoletí sluší a patří. Páteční opening 20. října ovládne matador taneční scény, uznávaný producent a především jeden z technicky nejšikovnějších djů na planetě Zemi – James Zabiela. James jednoznačně patří k ROXY, kde si několikrát získal české fanoušky svými vystoupeními na legendární klubovce Zen a také díky své rezidentní noci Reason, kterou míval pravidelně právě v pražském klubu.

James Zabiela pochází z anglického Southamptonu a jeho stylové a technické zaměření nebylo nikdy možno obsáhnout do jediné škatulky. V počátcích své kariéry šlo především o směs house a breakbeatu. I když nyní je považován spíše za tech-house dje, prvky breakbeatu můžeme v jeho setech stále slyšet. Od roku 2001 vydal nespočet releasů pod značkou Renaissance, stejně jako většina housových velikánů jako Sasha, John Digweed nebo Hernan Cattaneo a v současnosti vlastní úspěšný label Born Electric.

James Zabiela je velmi ceněný pro kvalitní remixerskou práci, o kterou projevily zájem i kapely jako Hot Chip (How Do You Do), Röyksopp (Remind Me) nebo Radiohead (The Reckoner). Jeho remixerské schopnosti jsou patrné i v setech, kdy používá nespočet efektorů a oscilátorů, a to včetně svého iPadu k rozebrání a následnému překopání hraných skladeb, a to vše live. James je i zapojen do vývoje nových produktů Pioneer, kde pomáhal vyvíjet CD přehrávače ve spojení s loopovacími a remixovými mašinkami, které používá při svých vystoupeních, které tak svou kvalitou a provedením přesahují hranice dj setů.

V rámci zahájení narozenin ROXY ho opět bude v ROXY plná stage. Můžeme se těšit na přehlídku toho nejlepšího ze současné taneční elekroniky, stejně jako na unikátní dj skills.

-EN-
All Prague clubber should get their dancing shoes ready for the 25th anniversary of ROXY. The opening guest will be one and only James Zabiela. This legendary British producer and skillful Pioneer ambassador will head down one more time to his favourite Czech club. James owns his progressive label Born Electric and has had several succesfull shows including his own residency called Reason. This year he will open the 10 days long anniversary of ROXY on 20th October. Be ready!

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: http://bit.ly/BE25_JamesZabiela
Datum začátku akce: 20. Října 2017 21:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce BE25: James Zabiela (UK)

Jméno organizátora: Roxy Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce