Běh Bezručovým údolím

Akce Chomutov

Běh Bezručovým údolím
Akce pro děti, Sportovní akce
Bezručovo Údolí, Chomutov
Další akce ve městě Chomutov

Běh Bezručovým údolím

Kapacita startujících v závodě registrovaných na místě v den závodu bude omezená, proto žádáme všechny zájemce o start v závodě o registraci a platbu předem. Startovné se v případě neúčasti nevrací. Po provedení registrace obdržíte e-mail s informacemi k platbě. Prvních 100 mužských a ženských uhrazených startovných obdrží navíc kvalitní sportovní čelenku.

Nově nabízíme možnost zakoupit funkční triko s logem závodu. V případě zájmu vyplňte velikost trika při registraci, kdy Vám bude zaslán e-mail s platebními údaji. Triko obdrží pouze ti závodníci, kteří startovné uhradí do 20.12.2016 včetně. Startovné včetně trika je 500,-Kč. Vzhled zveřejníme v nejbližších dnech.

Start závodu všechny kategorie společně v 11.00 hodin
Prezentace tělocvična 12. ZŠ Heyrovského ulice, Chomutov (u Jitřenky) od 8.30 hodin
Startovné Muži a ženy, dorostenci a dorostenky – 200,-Kč při online registraci na www.bezrucak.cz, 300,-Kč při registraci až na místě v den závodu bez nároku na oběd. Závodníci starší 60-ti let startovné 200,-Kč i při registraci na místě.

Závodí se podle pravidel atletiky a propozic tohoto závodu. Každý závodník běží na vlastní nebezpečí, za platnou lékařskou prohlídku odpovídá vysílající klub. Nejlepší tři v každé kategorii obdrží medaili, diplom, finanční odměnu, případně i věcné ceny.

Nově se jedná o certifikovanou trať, tedy čistých 10.000 metrů, a je tedy vhodná pro test výkonnosti. Prostor startu a cíle byl přesunut na ul. Bezručovu, při doběhu se tedy nebude zatáčet. Pokoušíme se zajistit kompletní uzavření trati.

Nově také využíváme čipovou časomíru. Čip si každý závodník umístí na „BOTU“ a po doběhu do cíle mu bude odejmut. Po doběhu obdrží každý účastník upomínku v podobě účastnické medaile a malé občerstvení. Startovní číslo závodník neodevzdává, zůstává mu.

Po doběhu je připraveno již tradičně občerstvení v podobě guláše. V případě zájmu o veganský typ občerstvení dejte vědět na sporickasestka@email.cz. Na trati bude jedna občerstvovací stanice, cca na 6. kilometru.

Výsledková listina po doběhu posledního závodníka nebo na Facebooku a www.bezrucak.cz

Za překonání absolutního času, vyhlašují pořadatelé prémii ve výši 1.000 Kč.

Místo konání akce: Bezručovo Údolí, Chomutov
Vstupenky: http://www.bezrucak.cz/
Datum začátku akce: 8. Ledna 2017 08:30
Datum ukončení akce: 8. Ledna 2017 13:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.4753N 13.386E

Případné změny si prověřte na webu akce Běh Bezručovým údolím

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
POHÁDKY DO KAPSY
Krušnohorské divadlo, Teplice
O Honzovi a víle Verunce
Dům kultury Střelnice, Rumburk