Běháme pro děti - Na Den dobrovolníkem

Akce Praha

Běháme pro děti - Na Den dobrovolníkem
Akce pro děti, Sportovní akce
Web organizátora:
www.na-den.cz
Další akce ve městě Praha

Běháme pro děti - Na Den dobrovolníkem

PŘIHLAŠ SE NA: http://www.na-den.cz/prihlas-se/ (přihlášení na událost FB nám nestačí :))

Akci “Běhám pro děti!” pořádá organizace Dejme dětem šanci, která poskytuje komplexní pomoc dětem a mladým lidem žijícím v dětských domovech na území celé České republiky a to hlavně při jejich vstupu do samostatného života.

Na Den pomáhá na akci se zajištěním sportovních aktivit. Pro dobrovolníky bude připraveno hned několik různých aktivit, ze kterých si budeš moci vybrat tu pro tebe nejlákavější – kontrola lístků, pomoc na sportovních stanovištích a při běžeckém závodu, hraní si s dětmi v dětském koutu či výpomoc v backstage.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Become a volunteer for a one day with us. Please register here http://www.na-den.cz/prihlas-se/ (registration on facebook event is not enough for us :-))

Event "Running for children" is held by non-profit organization "Let’s give children a chance", which helps children and young people from foster homes on their journey to independence, making it easier for them to become successful members of the society after leaving the foster home.

Organization "Na Den" (For the day) is helping with the organization of the event. Volunteers can choose from various activites, checking the tickets at the entrance, helping with the organization of the running race, help in the backstage, etc.

Místo konání akce: Výstaviště Holešovice, Praha
Datum začátku akce: 3. Září 2017 10:00
Datum ukončení akce: 3. Září 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1065N 14.4323E

Případné změny si prověřte na webu akce Běháme pro děti - Na Den dobrovolníkem

Jméno organizátora: Na Den
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce