Benefiční koncert

Akce Olomouc

Benefiční koncert
Koncerty
Galerie U Mloka, Olomouc
Další akce ve městě Olomouc

Benefiční koncert

KONCERT ZA PRALESY
Dne 1. 3. 2017 také proběhne benefiční koncert v prostorách Galerie U Mloka. Z Prahy přijede zahrát Tomáš J Holý, český kytarista, silně inspirován mistry perkusivní akustické kytary, takovými jako Andy McKee nebo Michael Hedges, a také milovník post-rockových kytarových ploch.
Koncert bude hudební ozvěnou k prvnímu mezinárodnímu Dni bez palmového oleje, který proběhne 1. února z iniciativy Koalice proti palmovému oleji. Ta je nezávislou platformou jednotlivců a organizací, jako je třeba i olomoucký Český svaz ochránců přírody Arion. Výtěžek z koncertu bude použit na projekty k ochraně ohrožených ekosystémů v Indonésii a to konkrétně v Zátoce nosatých opic, pojmenované podle jedinečných, srandovně vypadajících kahau nosatých. Místo je totiž ohroženo těžbou a vypalováním pralesů, především kvůli plantážím palmy olejné.
Koncert začíná ve 20:00, ale kdo přijde dřív, bude se moci zúčastnit workshopu – potisku trička s originálními obrázky. Více informací o celé kampani a problematice se zájemce dočte na webových stránkách www.stoppalmovemuoleji.cz, www.zatokanosatychopic.cz či www.csoparion.cz případně nás může sledovat na facebooku. Věříme, že si návštěvník užije jedinečný hudební poslech v příjemné sklepní atmosféře galerie.
Těšíme se naviděnou!

Místo konání akce: Galerie U Mloka, Lafayettova 9, Olomouc
Datum začátku akce: 1. Března 2017 20:00
Datum ukončení akce: 1. Března 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5914N 17.2521E

Případné změny si prověřte na webu akce Benefiční koncert

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce