Běžíme na hrad Točník

Akce Točník

Běžíme na hrad Točník
Akce pro děti, Sportovní akce
Hrad Točník, Točník
Další akce ve městě Točník

Běžíme na hrad Točník

Běžíme na hrad Točník ve Středočeském kraji - dostupný ze všech koutů republiky! Závodní den odstartují dětské závody od 11 hodin, ve 13 hodin startuje závod na 5 km a závodní den uzavře závod na 15 km, který startuje ve 14:30. Tratě na Točníku jsou vedené převážně v terénu na loukách a lesních cestách. Běžce provedou krásnou přírodou s nenáročnými a táhlými výběhy a seběhy s cílem před hradní bránou. Zvlněná krajina v okolí hradu Točník nabízí nádherné výhledy na oblast brdských lesů, a nebo na druhé straně na siluetu hradu na horizontu.

Běžíme na hrad je běžecký seriál, spojující sport, přírodu, kulturu, zlevněné vstupné na hrad, oprovodný program pro dospělé a pro děti (Dětské závody, Pohádková cesta, kvíz Tajemství hradu, tombola, šermířské vystoupení a další)

Mažeme časté dilema běžce, zda o víkendu běžet závod, a nebo být se svou rodinou - u nás si zazávodíte na atraktivních tratích a Vaše děti si u nás užíjí spoustu neotřelé zábavy! Pokud máte parntera/ku nesporťáka, tak ho vemte také sebou - zajde si na hrad, bude Vám fandit a užijete si společně aktivní den v přírodě! :)

Utečte z města do přírody a zdolejte hradby Točníku!

Tým Běžíme na hrad

Místo konání akce: Hrad Točník, Točník č.1, Točník
Vstupenky: http://www.bezimenahrad.cz/
Datum začátku akce: 20. Května 2017 09:30
Datum ukončení akce: 20. Května 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8908N 13.8875E

Případné změny si prověřte na webu akce Běžíme na hrad Točník

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce