Bluegrass Party Mlékojedy 2017

Akce Neratovice

Bluegrass Party Mlékojedy 2017
Akce pro děti, Zábava, párty
Další akce ve městě Neratovice

Bluegrass Party Mlékojedy 2017

Již šestý ročník domácího Country a Bluegrassového festivalu v Mlékojedech u Neratovic proběhne 3.6. na malém travnatém hřišti v Mlékojedech.

Přátelé kamarádi, rok s rokem se sešel, vypořádali jsme se s neúspěchy i úspěchy, které nám uplynulé ročníky přinesly a už je to tu zase...

.... Bluegrass Party 2017!

Na minulé ročníky byla tak skvělá odezva, že nemůžeme jinak než pokračovat ročníkem šestým. Přinášíme tedy pár informací o letošním ročníku...

Chceme letos věnovat opět dostatek času dětem, proto program pro děti bude začínat od 10:00. Během dopoledních hodin bude pro děti připravena spousta zábavy - loutkové divadlo, projížďky na koních, divadelní představení pro starší děti, balónky a různé soutěže.
Až se děti dostatečně „vyblbnou“, přijde na řadu bluegrass:) Od 14:00 až do večera se vystřídá celkem 9 kapel a letos se tedy máte možnost uslyšet:

Brzdaři

Báry

Blackout bluegrass band

Stop Time

Mlékojedi

G-runs´n Roses

Veget

Poutníci

Svatá Voda (NL)




Během dne proběhne i Bluegrassový workshop cca 13:00-13:30. Během večera také dojde ke slosování již pro nás tradiční soutěže, do které jsme už po páté zařadili jako hlavní cenu zbrusu novou KYTARU značky FURCH!!!!!!!!!!!!!!

Přibližně úderem 23.hodiny dojde k přesunu celého dění z pódia do přilehlých stanů a stánků a budeme zase jamovat až do rána.

Pro ty, kteří budou chtít na místě přespat, doporučuji přivézti si stan a spacák. V přilehlém parku (cca 150m) bude pro stanování dostatek místa. A pro ty, kteří mít stan nebudou, bude připraven větší vojenský stan k hromadnému nocování. Věřím, že letošní ročník bude aspoň tak skvělý jako ten loňský a všichni si ho opět skvěle užijeme.

Mějte se fajn a těším se
Petr Šolc

Místo konání akce: Bluegrass Party Mlékojedy u Neratovic, K Přívozu, Neratovice
Datum začátku akce: 3. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 4. Června 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2576N 14.5334E

Případné změny si prověřte na webu akce Bluegrass Party Mlékojedy 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce