BodyFest 2019

Akce Praha

BodyFest 2019
Festivaly
Další akce ve městě Praha

BodyFest

BodyFestival je největší oslava zdraví s podporou lékařů v České republice. Přivede do Pragovky více než dvě desítky kapacit na téma: zdraví, výživa, sport a prevence. Těšit se můžete na inspirativní a praktické přednášky a intenzivní workshopy pod dohledem zkušených lektorů.
Získejte přístup k nejnovějším poznatkům o zdravém životním stylu. Je na čase být lepším já! BodyFestival je tak trochu "jiný" festival zdraví. Má za cíl informovat vás prostřednictvím lékařů a odborníků o problematice zdraví a zdravého životního stylu na více úrovních. Připravte se na témata, která se dělí do čtyř základních kategorií: zdraví / mysl / tělo / trend

Program

Pátek — vykopneme sportem a s Tomášem a Martinou se naučíme si neničit tělo při běžných pohybech každodenního života (ukážou nám základní mechaniky pohybu a Crossfit jako průvodce správnými pohybovými návyky). Dále nás Adéla s Petrem uvedou do vyrovnaného světa hormonální jóga terapie podle Dinah Rodrigues. Správnými zásadami kvalitního životního stylu a duševního zdraví nás pak vyškolí držitel medaile za zásluhy o stát, pan profesor Raboch. Pak nás provede paní doktorka Budková zdravou výživou dětí a všemi jevy jak jí můžeme správně ovlivnit. Na paní doktorku pak naváže paní docentka Marešová s poutavou diskuzí o očkování (co od něj očekávat a co ne). Dál nás čeká eko-bio-racio s Janem a Šárkou, kteří nás proškolí o životním stylu dle zero waste a o každodenní praxi. A nakonec získáte slušnou nalejvárnu s panem doktorem Liškou z Povodí Vltavy, který nám řekne, že voda není jen H2 a O a jaký je aktuální obsah vody v Čechách (kde ty brufeny s hormony jsou a kde zase ne)!

Sobotu — zahájí Jindřich Lenz z Mutumutu a vysvětlí nám, jak to vlastně je s technologiemi, prevencí a kvalitou života. Pak nás paní Velebilová, jedna z nejpovolanějších! Prezidentka dentálních hygienistů naučí, jak správně pečovat o svůj chrup doma i se specialistou. Dále nám pan doktor Manhart s paní doktorkou Vranou vysvětlí vše o zubech, od bělení po implantáty a nutnost si uchovat své zuby co nejdéle. V neposlední řadě nás navštíví pan doktor Kačena, Mertin a Malimánek, kteří nás rozloží a zase složí jako domeček z karet v rámci psychoanalýzi, partnerských vztahů a výchovy problémových dětí. Na závěr dorazí vedoucí katedry infekčního lékařství v nemocnici Na Bulovce, pan doktor Trojánek. Vysvětlí nám závažné dopady antibiotik a kde všude se s nimi můžeme setkat. A na konec zachrání den paní doktorka Vraná a poradí nám, jak se úspěšně vyhnout syntetickým antibiotikům.

6. 9. v 10:00 až 7. 9. v 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce