Brand Comm Night

Akce Praha

Brand Comm Night
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Brand Comm Night

Po úspěchu Event Marketing Night se pouštíme ještě dál a spolu se dvěma marketingovými kreativci zveme na nový tématický večer pod názvem Brand Comm Night.

TÉMATEM BUDE ZNAČKA A REKLAMA. CO NÁS ZAJÍMÁ?

▪ Jak z dobrého nápadu neudělat blbou reklamu?
▪ Značky, které šláply mimo svoji identitu
▪ Brand positioning
▪ Značky a jejich role v našich životech
▪ Facebook a youtube v reklamě

V hlavních rolích se představí David Brada a Adam Ondráček.
http://creamprague.cz/
http://adamkontra.cz/

Adam Ondráček je volný radikál. Okysličuje marketingové myšlení. Je kontra, protože se vždy snaží myslet jinak, než je zavedené a běžné. Je consulting marketer. Konzultuje a vytváří brand strategie, mentoruje a tvoří strategie obsahu pro sociální média, PR či další kanály. Vytváří strategické mediální plány a kampaňové predikce. Pomůže vám modelovat cílovou skupinu abyste lépe pochopili, jak přemýšlí, nebo najít váš brand archetype. Je osobní krejčí, kouč a terapeut vašeho marketingu v jednom.

David Brada se komunikací zabývá od roku 1994. Pracoval jako kreativní ředitel v agenturách Ark JWT Prague, GREY Worldwide Prague, LOWE Prague a DDB Prague. V létě 2010 převzal pozici Managing Director v Attention!Media a o dva roky později založil vlastní firmu Cream Prague následovanou Dream Digital. Jeho cílem je dodat klientům kompletní komunikační vizi, připravit kreativní i mediální strategii a vytvořit přesah, který bude pro klienta jedinečný. Pravidelně se svými kampaněmi sbírá domácí i mezinárodní ocenění. Ve volném čase chodí po horách a vysílá jazz na Rádiu 1 a ČRo Vltava.

Místo konání akce: Impact Hub Praha, Drtinova 10, Praha
Vstupenky: https://docs.google.com/a/impacthub.cz/forms/d/e/1FAIpQLSc6VWeWA3j0Up2qF90TwGduOYpFpBT4Ec4fFUYJ9tVOsvEHXQ/viewform
Datum začátku akce: 31. Května 2017 20:00
Datum ukončení akce: 31. Května 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0764N 14.4023E

Případné změny si prověřte na webu akce Brand Comm Night

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce