Brno Juggling Convention 2018

Akce Brno

Brno Juggling Convention 2018
Setkání a srazy
Další akce ve městě Brno

Brno Juggling Convention 2018

Brno Juggling Convention je třídenní víkendové setkání v ojedinělých prostorách univerzitního kampusu MU, kde mohou příznivci žonglování, poi, partnerské či závěsné akrobacie a dalších disciplín nového cirkusu sdílet své zkušenosti a dovednosti. Tradičními součástmi BJC jsou workshopy pod vedením zvaných umělců a lektorů, open stage, gala show s hvězdným mezinárodním obsazením, žonglérské hry a od r.2016 také úspěšná combat fight night. Na své si tak přijdou nejen ti, kteří rádi žonglují ve volném čase, ale i profesionální umělci. BJC je v současné době jedinou akcí svého druhu v ČR a po prvních dvou ročnících se od r.2016 koná ve dvouletém intervalu vždy v únoru.

Za myšlenkou BJC stojí žonglérka a lektorka Dáša Heiland Trávníková (Divadlo KUFR, Fakulta sportovních studií MU), která se rozhodla, po vzoru zahraničních žonglérských conventions, které navštívila, uspořádat obdobnou akci v Brně a oživit tak krásné prostory tělocvičen univerzitního kampusu.

Těšíme se na vás!
Divadlo KUFR a tým BJC 2018
------------------------
English version:
------------------------
Brno Juggling Convention is a three-day-long weekend convention in a unique venue of the university campus of the Masaryk University, where fans of juggling, poi, partner acrobatics, aerials and other new circus disciplines gather and share their experience and skills. Traditionally, BJC includes workshops of invited artists and teachers, open stage, gala show with international stars, juggling games and since 2016 a successful combat fight night as well. Therefore, not only those who like juggling as a leisure time activity, but also professionals find many new inspirations here. BJC is the only event of such type in the Czech Republic at the moment and after the first two editions in 2013 and 2014 it takes place every two years in February.

The idea of BJC comes from a juggler and teacher Dasha Heiland Travnikova (KUFR Theatre, Faculty of Sports Studies MU) who – being inspired by conventions around Europe she had visited – decided to organize a similar event in Brno and to bring to life the beautiful venues of university campus gyms.

We are looking forward to welcoming you in Brno!
KUFR Theatre and BJC 2018 team

Místo konání akce: Fakulta sportovních studií MU, Kamenice 735/5, Brno
Vstupenky: http://www.brnojugglingconvention.cz/
Datum začátku akce: 9. Února 2018 13:00
Datum ukončení akce: 11. Února 2018 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1771N 16.5701E

Případné změny si prověřte na webu akce Brno Juggling Convention 2018

Jméno organizátora: Brno Juggling Convention
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.