Brutální výběr TOUR - Soběslav

Akce Soběslav

Brutální výběr TOUR - Soběslav
Koncerty
Disco Paluba Sobeslav, Soběslav
Další akce ve městě Soběslav

Brutální výběr TOUR - Soběslav

BRUTÁLNÍ VÝBĚR TOUR je společné turné kapel Náhodný Výběr a Brutální Jahoda po celé České republice na podzim roku 2016. Celá tour má 12 zastávek, a spolu s oběma kapelami zahrají na jednotlivých zastávkách i zajímaví místní hosté. Obě kapely mají na celou tour připravenou speciální show, a o pořádné mejdany ve všech městech, kde se bude turné konat, opravdu nebude nouze. Přijďte si poslechnout mladou a nadějnou krev české scény, a společně si zazpívat hity jako například Romantička, nebo Reflektory. Těšíme se na Vás!

BRUTÁLNÍ JAHODA - Mladá energická kapela okořeněná o elektrické housle. Seskupení fungující přes 3 roky hrající styl na pomezí mezi popem, rockem a punkem. Kapela se chystá vydat první album, ze kterého už vypustila pilotní videoklip k songu Reflektory. Kluci jsou na podiu jako doma, a každý koncert je pro ně jedna velká párty.

Náhodný Výběr - Pop-punková kapela pod názvem Náhodný Výběr vystupuje od roku 2014. V tomto roce vydala své debutové album Napadla mě melodie, ke kterému byly natočeny dva videoklipy na písně Romantička a Je to jenom hra. V roce 2016 kapela vydala své druhé CD s názvem Láskyplní. Od svého vzniku odehrála přes 100 větších i menších koncertů po celé České republice. Kapelní motto zní: baví nás hrát a za svojí tvorbou si stojíme a věříme v ní. Máme své sny a cíle, za kterými si jdeme. Někdy to jde hůř a někdy líp… ??

_____________________________________
Náhodný Výběr - Romantička (OFFICIAL VIDEO)
https://youtu.be/LKTCPGmBhbY

Brutální Jahoda - Reflektory (Official music video)
https://youtu.be/sJISaELprNA

Místo konání akce: Disco Paluba Sobeslav, Nová 409/II, Soběslav
Datum začátku akce: 10. Prosince 2016 20:00
Datum ukončení akce: 11. Prosince 2016 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2546N 14.718E

Případné změny si prověřte na webu akce Brutální výběr TOUR - Soběslav

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
DK metropol, České Budějovice
HELENA 60 let na scéně
DK metropol, České Budějovice