Bylinky pozdního léta

Akce Pardubice

Bylinky pozdního léta
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Pardubice

Bylinky pozdního léta

Program: Vlastním prožitkem a všemi smysly se naučíte mnohem víc, než z knih a internetu! Proto společně vyrazíme do okolních luk a na Nemošickou stráň, kde budeme mít možnost si bylinky prohlédnout, ochutnat, přivonět k nim a dozvědět se o nich spoustu zajímavostí. Následovat bude společný chutný oběd v restauraci a odpolední teoretická část spojená s poradnou a konzultacemi. Zde si budete moci doplnit informace z dopolední části a vyptat se na všechno, co Vás zajímá. Na závěr se přesuneme na nedalekou bylinkovou zahradu, kde se můžete seznámit s dalšími druhy bylinek a případně si zdarma odnést rostlinky z naší burzy bylin, semen a sazenic.

O lektorovi: Vladimír Vytásek bylinkaří od roku 1984, kdy si pomocí bylinek vyléčil žaludeční vředy. Při zahradnické praxi se začal zabývat pěstováním vzácnějších bylin a léčivek. Absolvoval několik kurzů pod vedením zkušeného bylináře Pavla Váni a J.A. Zentricha. Od roku 2000 pořádá přednášky a kurzy. Píše o bylinách do časopisu Regenerace, svými radami přispívá do rozhlasových a televizních pořadů. Je poradce pro pěstování bylin v botanické zahradě Prostějov, dodává sazenice léčivek do botanické zahrady v Prostějově a Olomouci.

Cena: 980 Kč, zdarma oběd v restauraci, voda a bylinkový čaj od Vládi Vytáska
Sleva 10% při přihlášení na více akcí, pro studenty, seniory, ZTP a ZTP/P a pro manželské páry.
Přihlášky na webu zelenalouka.webnode.cz, na e-mailu centrumzelenalouka@centrum.cz nebo na tel. 606 927 790. Zde také obdržíte bližší informace k jednotlivým akcím. Těšíme se na vás!

Místo konání akce: Pardubice, Pardubice Region, Pardubice
Vstupenky: http://zelenalouka.webnode.cz/
Datum začátku akce: 26. Srpna 2017 10:00
Datum ukončení akce: 26. Srpna 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0278N 15.7758E

Případné změny si prověřte na webu akce Bylinky pozdního léta

Jméno organizátora: Zelená louka
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce