Carnival HOUSE

Akce Uherské Hradiště

Carnival HOUSE
Zábava, párty
Další akce ve městě Uherské Hradiště

Carnival HOUSE 13/1 - TOWER Club Uherské Hradiště

Carnival House Events má za sebou první úspěšný rok a VY se můžete po prosincové přestávce těšit na další díl, který se odehraje v symbolické datum PÁTEK 13.LEDNA, v TOWER CLUBU v Uherském Hradišti, kam se koncept vrací po 4 měsících! Při premiéře v Hradišti Vás došlo přes 450 a my doufáme, že číslo bude nyní ještě vyšší 

Headliner DJ SHEFA a jeho dva rezidenti DJ LuccaS & DJ ŠTEFI opět spojí síly, aby Vám připravili to, co máte rádi a o čem samotný koncept Carnival House je ► tedy pořádná porce energické taneční hudby jen a jen pro Vás!

DJ SHEFA (www.mixcloud.com/djshefa)
Energický DJ a pozitivní člověk v jednom, to je Shefa, vlastním jménem Filip Šefčík, který si během posledních měsíců vydobyl na Zlínsku zvýšenou interakci jak díky Carnivalu, tak i díky vystoupení na benefiční akci Život je dar, promo akci brandu Ufard nebo vystoupení po boku českých es Maneneho, Matamarů, Richarda Reynoldse nebo také Bona Finixe. Jeho sety jsou tvrdé, rázné a plné energie tvořené remixy a mashupy toho nejlepšího ze světa EDM, stejně tak jako Shefova práce s publikem ► je se určitě na co těšit!

DJ LuccaS (www.mixcloud.com/lukasvecera)
Lukáš Večeřa - DJ z nedalekých Otrokovic s vnitřní láskou pro trance a tvrdý progressive, electro a bigroom house. Jeho sety jsou tvořené melodickými tracky doplněné o tvrdé a energické dropy. Od posledního Carnivalu nabyl další spoustu zkušeností a to díky hraní po boku Bona Finixe, Maneneho, Richarda Reynoldse nebo na konceptu MAGNETIC Club Life! Rozhodně věříme, že se Vám jeho set zalíbí!

DJ ŠTEFI (www.mixcloud.com/Dj-Stefi)
Ondra Štefka - Řezník z Malenovic, který prakticky nezná žádné meze a za mixem se s tím nikdy nemazlí! Electro House, Future a Jungle Terror, přesně tohle nás od Štefiho čeká!

!DJ CONTEST!
Brzy se dozvíte více informací, ale pokud jsi začínající DJ či DJ, který by si rád zahrál na naší akci, tak rozhodně sleduj naše příspěvky, aby ti nic neuniklo!

*Aftermovies z předešlých Carnivalů:*
25/11/2016 – SLADY Kroměříž
https://vimeo.com/193923890
15/10/2016 – SUD Slušovice
http://bit.ly/SudAftermovie
9/9/2016 – TOWER Uh.Hradiště
http://bit.ly/TowerAftermovie
17/6/2016 – SÝPKA Otrokovice
http://bit.ly/SypkaAftermovie

► SHRNUTÍ ◄
► KDY : PÁTEK 13. LEDNA od 21:00
► KDE : TOWER CLUB UH
► KDO : SHEFA / LUCCAS / ŠTEFI + ???

Těšíme se na Vás!
Tým Carnival House Events :-)

Místo konání akce: TOWER CLUB, Prostřední 130, Uherské Hradiště
Datum začátku akce: 13. Ledna 2017 21:00
Datum ukončení akce: 14. Ledna 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0698N 17.4599E

Případné změny si prověřte na webu akce Carnival HOUSE 13/1 - TOWER Club Uherské Hradiště

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce