Čarodějnice 2017 v Centrálním parku na Pankráci

Akce Praha

Čarodějnice 2017 v Centrálním parku na Pankráci
Akce pro děti, Zvyky a tradice
Central Park Pankrác, Praha
Další akce ve městě Praha

Čarodějnice 2017 v Centrálním parku na Pankráci

V neděli 30.4.2017 v parku Na Pankráci pořádá Café Na půl cesty pálení čarodějnic. Vystoupí kapely Smack One, The Chancers, Cirguz, Angel Mafia. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program, pro děti jsou nachystané zábavné workshopy, divadlo a pouť. Vstupné je dobrovolné.
V parku Na Pankráci u kavárny Café Na půl cesty se již tradičně pořádá pálení čarodějnic. Letos navíc kavárna slaví 20. narozeniny a zahajuje oslavy! Čarodějnice nabízí tradičně pestrý program pro celou rodinu, organicky v sobě propojuje osvětu v oblasti duševního zdraví a představuje širokou škálu neziskových organizací. Odpoledne přinese zábavné workshopy, pouť a divadlo pro děti. V podvečer a na večer je připraven kvalitní hudební program. Tento rok vystoupí kapely Smack One, The Chancers, Cirguz a Angel Mafia. Chybět nebude ani zapálení velké vatry, upálení makety čarodějnice a afterparty.
Na Čarodějnice Na Pankráci chodí hlavně lidi, kteří si chtějí poslechnout dobré koncerty, něco se dozvědět anebo strávit příjemné odpoledne s dětmi.
Vstupné na akci je dobrovolné. Veškerý výtěžek bude použit na programy neziskové organizace Green Doors, která poskytuje lidem s duševním onemocněním trénink pracovních dovedností v rušných kavárnách, kde zažívají pocit navracené sebedůvěry.

Poznámka: Půjčovna kostýmů není pořadatelem akce, pouze nabízí přehled a tipy hezkých akcí svým klientům. Zdrojem textu i fotografií jsou volně dostupné informace na internetu. www.medeakostymy.cz

Místo konání akce: Central Park Pankrác, Praha
Vstupenky: http://www.carodejnice-pankrac.cz/
Datum začátku akce: 30. Dubna 2017 14:00
Datum ukončení akce: 30. Dubna 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.05N 14.4333E

Případné změny si prověřte na webu akce Čarodějnice 2017 v Centrálním parku na Pankráci

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce