Čarodějnický majáles 2017

Akce Skuteč

Čarodějnický majáles 2017
Akce pro děti, Zábava, párty
Skuteč, Pardubice Region, Skuteč
Další akce ve městě Skuteč

Čarodějnický majáles I 30. dubna 2017

Spojení studentského majálesu a pálení čarodějnic si v našem městě našlo své stále místo. Proto se i letos sejdeme v areálu městských sportovišť. Čtvrtý ročník navíc okoření svou show nejlepší revival německé skupiny Rammstein.

Čarodějnický majáles proběhne v neděli 30. dubna. Ve 14.30 se u gymnázia seřadí masky a projdou městem. Trasa povede ulicí ČSA a Tylova až na náměstí, kde bude vztyčena májka. Poté se všechny masky přesunou ke sportovní hale, kde začne kulturní program. O hudební produkci se postará hned několik kapel: 7Mays, DayDreams, Pomalu Plující, Four In Van, The Krabice Revival Band a W.A.F. Vrcholem celého hudebního programu bude jistě vystoupení českého revivalu německé skupiny Rammstein, které slibuje skvělou pódiovou show, kostýmy a impozantní pyrotechnické efekty.

Kromě toho je připraven také doprovodný program, kdy uvidíte ukázky sebeobrany a přehlídku koní. Pro děti budou připraveny soutěže o sladké odměny nebo malování na obličej.

Čarodějnický majáles pořádá město Skuteč ve spolupráci se studenty Gymnázia Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči. Občerstvení na akci a soutěže pro děti zajištují členové SDH Skuteč. Vstupné je zdarma.

Místo konání akce: Skuteč, Pardubice Region, Skuteč
Datum začátku akce: 30. Dubna 2017 14:30
Datum ukončení akce: 1. Května 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.85N 16E

Případné změny si prověřte na webu akce Čarodějnický majáles I 30. dubna 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce