Čáry a kouzla magistra Kellyho

Akce Kamenice nad Lipou

Čáry a kouzla magistra Kellyho
Akce pro děti
Web organizátora:
pohadkova-rise.cz/
Další akce ve městě Kamenice nad Lipou

Kouzla a čáry magistra Kellyho

A zase ten Kelly!!!!!

Všichni máme rádi svět kouzel, tajemna a magie. Všichni přemýšlíme, jaké by to bylo umět kouzlit a přičarovat si to po čem nejvíce toužíme. V dobách magistra Kellyho si lidé mysleli, že je to možné. A ruku na srdce i dnes doufáme, že některá kouzla a čáry opravdu fungují.

Pokud se o tom chcete opravdu přesvědčit a také si chcete vyzkoušet kouzlení pod vedením samotného Kellyho, navštivte v srpnovém týdnu Rodinný zábavní park Fábula. Zažijete tu mystickou atmosféru plnou tajů a překvapení.

Kouzla a čáry

Samotný Kelly se uvolil, že u nás v průběhu letní sezóny stráví dva týdny, jeden v červenci a v srpnu. Na jeho návštěvu se vždycky moc těšíme, protože nám předvádí nová kouzla a některá nás i nechá vyzkoušet. Protože je velmi tajemný, nikdy nevíme, kde ho právě potkáme. Pohybuje se po celém areálu Fábuly. Musíte si dávat velký pozor, kde se zrovna objeví. Narazit na něj můžete úplně všude, na nádvoří i v zahradě. Když ho potkáte, snažte se ho přemluvit, aby i vás zasvětil do kouzlení. Nemusíte ho dlouho přemlouvat. Kelly je v podstatě moc hodný a hlavně ješitný a tak se rád podělí o nějaký čarovný trik.

Stálý program zážitkového parku

Nepřijdete ani o ostatní atrakce zážitkového parku. V pohádkovém sklepení se setkáte s živými pohádkovými bytostmi, hlavu Vám zamotají hlavolamy a hádanky, správnou cestu budete muset najít v bludišti s kvízem a překážkami a zahrajete si obří společenské hry. A to není vše. Ve tvořivých dílnách si můžete vyzkoušet svoji kreativitu nebo máte možnost zkusit jaké to je být loutkohercem obřích marionet. Naprostou novinkou je úniková hra, celá se odehrává v autentických celách, které zůstaly zachovány po bývalém Okresním soudu. Čekají na Vás divadelní představení, vyzkoušení pohádkových kostýmů a další volnočasové aktivity.

PROGRAM

9:30 – otvíráme brány parku a veškeré atrakce
11:30 – kouzelnická show
15:00 – kouzelnická show
18:00 – zavíráme brány zábavního parku

Po celý den magistr Kelly a jeho kouzla.

 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov
Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín
LDT Žirovnice okr. Pelhřimov, Žirovnice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov
Princezna ze Mlýna (Divadlo Star)
Metropol, České Budějovice