CASTING MISS CZECH REPUBLIC VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

CASTING MISS CZECH REPUBLIC VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce
Web organizátora:
www.missczechrep.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Vstupenkou do velkého světa modelingu a showbusinessu pro dívky od 17 do 25 let může být casting dalšího ročníku soutěže Miss Czech Republic. Jeho zlínské kolo proběhne v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko v sobotu 17. září od 17 hodin. Součástí programu, kterým provede moderátorka Inna Puhajková, je i pěvecké vystoupení a fashion show.

Miss Czech Republic otevírá soutěž krásy pro rok 2023, a to castingy po celém Česku. Ve Zlíně nabídne příležitost zazářit dívkám ve věku od 17 do 25 let v sobotu 17. září v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko. Ty nejlepší pak mohou postoupit až do celorepublikového finále. V něm se bude bojovat o reprezentaci na největších světových soutěžích krásy v čele s Miss World. Vítězka finále také získá roční pronájem bytu v Praze, roční pronájem luxusního automobilu a pracovní kontrakt.

Kromě castingu je připravený také program pro diváky. Těšit se mohou na pěvecké vystoupení Natálie Grossová a Adély Krejdlové, fashion show a soutěž o věcný dar. Budou mít také příležitost vyfotit se nebo získat autogram známých tváří – moderátorky Inny Puhajkové a členů poroty.

Registrace na casting proběhne od 15 do 16.15 hodin, casting samotný začíná v 17 hodin. V jeho prvním kole se dívky přestaví, v tom druhém odpovídají na otázky moderátorky a členů poroty. Dívky, které porota vybere jako postupující, absolvují také focení a natáčení.

Pro účast na castingu je, kromě trochy odvahy a sympatického vzhledu, nutné mít s sebou občanský průkaz, boty na jehlovém podpatku, černé kalhoty nebo džíny, outfit na představení a koktejlové šaty nebo overal na rozhovor.

Další informace na www.missczechrep.cz

Jméno organizátora: Zlaté jablko, Miss Czech republic
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Kadaňský mír
Františkánské zahrady, Kadaň
Den mateřství
zahrada nemocnice Kadaň, Kadaň
Burza minerálů
Radniční park, Most
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín