CASTING MISS FACE VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

Jiné akce, Kultura
OZC Zlaté jablko Zlín, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Příležitost pro dívky, které by se chtěly stát modelkami, nabízí casting do národní soutěže Miss Face. Koná se v pátek 24. března od 16 hodin v obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně. V čele poroty zasedne ředitelka soutěže, modelka Taťána Makarenko.

 Do atraktivního světa modelingu mohou proniknout dívky ve věku 17-25 let, které v pátek 24. března zavítají do obchodního a zábavního centra Zlaté jablko. V přízemí prodejní galerie se totiž bude konat casting do osmého ročníku soutěže Miss Face.

 Tato soutěž je výjimečná tím, že nerozhoduje jen výška a míry modelky, ale hlavně půvab a sympatie. Dívky bude hodnotit porota pod vedením známých modelek Taťány Makarenko nebo Kateřiny Průšové. Moderování se ujme oblíbený herec, zpěvák a dabér David Gránský. V doprovodném programu vystoupí zpěvák Milan Peroutka a tanečníci Dance studia Star light.

 Registrace začíná v 16 hodin, casting samotný pak v 17 hodin. S sebou je nutné mít boty na podpatku, dvojdílné plavky a tmavé jeansy. Více na www.missface.cz

 

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce