Českotřebovský kohoutek 2017 je tady!

Akce Česká Třebová

Českotřebovský kohoutek 2017 je tady!
Akce pro děti, Divadlo, kino, Festivaly
Další akce ve městě Česká Třebová

Českotřebovský kohoutek 2017 je tady!

Na jubilejní 10. ročník festivalu pro celou rodinu v příjemném prostředí parku Javorka s bohatým programem se můžete těšit v neděli 11. června. Začátek hlavního programu je plánovaný na 13:30 hodin, je zdarma a bude probíhat v Bennewitzově pavilonu.

Hlavní program:
13:30 – 14:30 Bohatýrská pohádka, Divadlo Koráb
Děj pohádky vychází z ruských pohádkových příběhů. Vystupuje v ní bohatýr Olgoj, krásná princezna nebo strašlivý nesmrtelný Kostěj. Uvidíte loutky obrů v nadživotní velikosti, lišku Všudybylku a otočnou scénu, kterou namaloval Milan Houser.

15:00 – 15:30 T-Rex Show s Beruškou
Cvičená tyranosauří holčička, která se jmenuje Beruška. Poslouchá a plní různé úkoly, ráda se fotí, ale nesmíte ji rozzlobit. Dokáže i pěkně zařvat a má velké ostré zuby. Celým programem provází profesor Pazourek, seznamuje s rolí chovatele dinosaurů.

16:00 – 17:00 Pí-sni-čko-vá-ní s Majdou a Petrem
Magdalena Reifová a Petr Vacek vás pobaví v divadelním představení plném veselých scének a písniček, určené všem divákům od tří let.

17:15 – 18:15 Sindibádova dobrodružství, Divadlo Koráb
Pohádka, u které se nezastavíte ani na konci, protože vás děj vtáhne do stavu trvalého snění, a to jak děti, tak dospělé. Hrají dva herci a nespočet všelikterých loutek a jiných hýbacích zařízení, které slouží k uvádění diváků do údivu. Tato pohádka je určena k zapomínání na všední starosti a působí stoprocentně. Odehrává se v orientálním světě a je napsána na motivy pohádek Tisíce a jedné noci.

Doprovodný program bude taktéž v parku Javorku a pro návštěvníky budou připravena stanoviště v podání sdružení Bacrie, jízdy na lodičkách, které zajistí vodácký oddíl skautského střediska Javor a skákací hrad. Nově si budete moci vyzkoušet také výpravná soutěžní stanoviště Divokého západu.

Vstupné na jednotlivé atrakce doprovodného programu 20 – 100 Kč.

Občerstvení zajištěno. Akce se koná za podpory města Česká Třebová a Pardubického kraje.

Místo konání akce: Park Javorka, Kozlovská, Česká Třebová
Datum začátku akce: 11. Června 2017 13:30
Datum ukončení akce: 11. Června 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8999N 16.441E

Případné změny si prověřte na webu akce Českotřebovský kohoutek 2017 je tady!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce