Cesta z kanclu - sama kolem Asie

Akce Praha

Cesta z kanclu - sama kolem Asie
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Cesta z kanclu - sama kolem Asie | Diáky

Jedna žena, jeden kontinent, jeden rok. A taky 66 000 kilometrů stopem a vlakem, 12 asijských zemí a jeden ovčácký pes. Zuzana dala výpověď, prodala většinu svých věcí, lodičky vyměnila za pohorky a autobusem z Florence vyrazila na pozemní cestu kolem Asie. Transsibiřskou magistrálou na Bajkal a lodí do Japonska, Číny, Jihovýchodní Asie a přes Střední Asii a Kavkaz a vlakem z Ukrajiny po více než roce a s novým psem zpět na "Hlavák". Cestou překročila dvanáctery hranice i ty třinácté, své - při lodním stopu na Severní polární kruh, sólo horských přechodech a dobrovolničení v kambodžském slumu. Byla to cesta poznání zemí, lidí i svých limitů, velké svobody i překonávání strachu, radosti i únavy. Udělala to, po čem toužíme mnozí z nás, splnila si svůj dětský sen. Nepoví vám, jak udělat ten první krok, ale poví vám, jaké to je, když ho uděláte.

Zuzana Pilzová, bývalá kancelářská krysa, která objevila krásu života na kolejích a v baťohu a filozofii životního minimalismu si přivezla i zpátky domů. Dříve konzultantka v mezinárodní HR poradenské firmě, ve volném čase dobrovolnice v neziskovém sektoru a občanská aktivistka se zájmem o věci veřejné a společensky prospěšné podnikání. Nyní o své zkušenosti života na cestě píše knihu.

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: http://www.kinoaero.cz/reservation.php?domain=kinoaero&action=hall&mrsid=6&successredirect=http%3A%2F%2Fwww.kinoaero.cz%2F&redirectAddTickets=http%3A%2F%2Fwww.kinoaero.cz%2F&failedredirect=http%3A%2F%2Fwww.kinoaero.cz%2F&language=cs-CZ&eventid=65712
Datum začátku akce: 13. Června 2017 20:30
Datum ukončení akce: 13. Června 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Cesta z kanclu - sama kolem Asie | Diáky

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem