Cestovatelské kino: Island @Kino Scala

Akce Brno

Cestovatelské kino: Island @Kino Scala
Divadlo, kino
Univerzitní kino Scala, Brno
Další akce ve městě Brno

Cestovatelské kino: Island @Kino Scala

Země ohně a ledu, ve které cítíme sílu přírody, elfy a skřítky. Vydejte se s námi na magický ostrov Island a objevte nejbohatší kulturní scénu pod polárním kruhem. Projděte se mezi pestrobarevnými domky, navštivte s námi nejsevernější hlavní město světa Reykjavík a seznamte se s dobrosrdečným národem s osobitým smyslem pro humor a závislostí na kávě. Nalaďte se na životní rytmus, který určují nekonečná lávová pole, nezbedné sopky, stovky vodopádů a termálních bazénů, tisíce ovcí… a samozřejmě trollové, kteří neradi vidí, když jim přes obývák postavíte silnici. Mystickou zemí nám bude provázet cestovatel Martin Duben.

Martin Duben
Pochází z Rychnova nad Kněžnou a k cestování ho dovedli rodiče. Před revolucí cestovali od Orlických hor až po Jugoslávii, po změně režimu i dál do světa. Už během studia se stal průvodcem pro cestovní kancelář. Dnes se kvůli vytíženosti věnuje především místům blízkým jeho srdci a to Islandu, východní Africe, Pyrenejím a Julským Alpám.

14. 12. (středa)
Start: 20:30 hod.
Lístky se prodávají výhradně zde: bit.ly/PredprodejIslandBrno

Partneři: smsticket, Kudy z nudy, CentrumBrna.cz, City.cz, Hedvábná stezka, Lidé a Země, GoOut.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Vstupenky: http://bit.ly/PredprodejIslandBrno
Datum začátku akce: 14. Prosince 2016 20:30
Datum ukončení akce: 14. Prosince 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestovatelské kino: Island @Kino Scala

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov