Cestovatelské kino: Skotsko

Akce Brno

Cestovatelské kino: Skotsko
Divadlo, kino
Další akce ve městě Brno

Cestovatelské kino: Skotsko @Kino Scala

Lochnesská příšera, James Bond, Statečné srdce, škola Harryho Pottera... Avšak Skotsko znamená mnohem víc než jen tyto populární příběhy. Mystická země na severu Britských ostrovů nabízí cestovatelům vše, po čem touží: od mírně zvlněné krajiny až po majestátní štíty, větrem ošlehané ostrovy, rozlehlá jezera, divoké severní a západní pobřeží, pohádkové a temné hrady, přitažlivá města i příjemné ospalé vesničky, chaloupky, ve kterých se topí rašelinou, milých a pohostinných lidí, kteří vyvracejí pověry o lakomých a spořivých Skotech. O nekonečných možnostech této země nám povypráví cestovatel Marek Džupin.

Marek Džupin
Vždy ho cestování lákalo. Začínal s fotoexpedicí, a tak má doteď cestování spojené s fotografováním. „Proto hledám zajímavá, atraktivní místa. Také miluji hory a nádherné výhledy z vrcholů. Nemám rád horko, proto se zatím vyhýbám jižním destinacím,“ říká Marek, který kromě Skotska procestoval i Holandsko, Norsko a italské Dolomity.

12. 10. (čtvrtek)
Start: 20:30 hod.
Vstupenky: bit.ly/PredprodejSkotsko

Partneři: Kulturio, City.cz, AtlasCeska.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, GoOut.cz, Přednáškomat, Naše cesta kolem světa - Our trip around the world, Interez

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/10054-cestovatelske-kino-skotsko
Datum začátku akce: 12. Října 2017 20:30
Datum ukončení akce: 12. Října 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestovatelské kino: Skotsko @Kino Scala

Jméno organizátora: Cestovatelské kino
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov