Cestovatelské začátky: Poprvé po vlastní ose

Akce Praha

Cestovatelské začátky: Poprvé po vlastní ose
Přednášky a kurzy
Kavárna co hledá jméno, Praha
Další akce ve městě Praha

Cestovatelské začátky: Poprvé po vlastní ose

A je to tu, vážení! S blížícím se koncem roku tu máme poslední letošní #Cestovečer a to na téma "Cestovatelské začátky aneb poprvé po vlastní ose". Konat se bude 1.12. v Kavárně co hledá jméno.

Tešte se na Cestovečer, který bude tou správnou motivací pro všechny z vás, kteří si vezmou jako novoroční předsevzetí více cestovat a poznávat krásy světa. :)
Vyprávět nám tentokrát budou celkem tři přednášející, kteří si připravili dvě přednášky, totiž o Islandu a pouti do Santiaga de Compostela. Jedna přednáška trvá cca 45 minut a na závěr je doplněna diskuzí. Abyste nabrali mezi přednáškami sílu, je mezi nimi 30 minutová pauza na kávu, dortíky a jiné občerstvení v místní kavárně.

NA KOHO A NA CO SE TEDY MŮŽETE TĚŠIT?

MARTA ŠLAUFOVÁ & LUKÁŠ KOVANDA - ISLANDEM NA ČTYŘI ZPŮSOBY
Marta a Lukáš se potkali úplnou náhodou na horách, když si vyšli na skialpy, které oba zbožňují. Společně se rozhodli podniknout první cestu na jejich vysněný ostrov - Island. Společně nic extra neplánovali dopředu, jeli na low cost, stanovali a šli jeden z nejkrásnějších treků na světě. A nečekejte vyprávění o takové té typické týdenní dovolené, kdy jedete s cestovkou po hlavních "atrakcích". Oni tam strávili celý měsíc a vše podnikali sami. ;-)

MICHAELA BRANÁ - SANTIAGO DE COMPOSTELA ANEB 14 DNÍ S VLASTNÍ HLAVOU A BÁGLEM
Míša miluje čtení. A jednou přišlo k tomu, že si přečetla knížu Poutník od Paula Coelha a dnes je tomu 8 let, co ji tato knížka de facto inspirovala ke zdolání pouti do Santiaga de Compostela. Těsně před poutí ovšem našla práci a musela zvolit z časových důvodů "portugalskou cestu". Jak sama říká, zdolat pouť nebylo jednoduché, zváště pokud jdete sami. Máte ale hodně času přemýšlet nad sebou samým, potkáváte všelimožné lidi a je to zážitek do konce života.

Bude to skvělý, doražte! :)

Vstupné: 80Kč
Choďte od 18:30, začínáme promítat v 19:00.

Místo konání akce: Kavárna co hledá jméno, Stroupežnického 493/10, Praha
Datum začátku akce: 1. Prosince 2016 18:30
Datum ukončení akce: 1. Prosince 2016 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0698N 14.4035E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestovatelské začátky: Poprvé po vlastní ose

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha