Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ

Akce Praha

Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ
Jiné akce
Cestovečery, Praha
Další akce ve městě Praha

Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ

Letí to jako voda a nás čeká v pořadí již 5. #Cestovečer, který se bude konat 1. září. A máte se nač těšit, večer bude na téma CESTY DO ASIE. Myslíte si, že tak obrovský kontinent jako je Asie, není možné v jednom večeru propojit? Věřte nám, že to jde a vy se o tom můžete sami přesvědčit! Jak už je u nás zvykem, celý večer proběhne v Kavárně co hledá jméno.

Během 5. Cestovečera uslyšíte dva příběhy od dvou zcestovalých nadšenců, kteří procestovali nespočet zemí a poznali tu pravou místní kulturu, smýšlení lidí, bojové konflikty a mnoho dalšího. Jedna přednáška trvá zhruba 45-50 minut. Poté následuje otevřená diskuze a pauza pro doplnění energie, se kterou vám ráda pomůže nabídka kavárny. A pokud hledáte nějakého parťáka pro cestování, je to ideální příležitost, jak ho najít, protože k nám chodí lidé se stejnou zálibou, proto neváhejte dorazit!

No a na koho se můžete těšit?

LUBOŠ KOVÁČ
Z PRAHY AŽ NA FILIPÍNY PŘES 26 ZEMÍ

Také znáte ten pocit, že už vás Evropa omrzela, poněvadž ji máte skoro celou projetou? Ne? Nevadí! :) Ale přesně tohle se stalo Lubošovi, který se chtěl podívat někam dál do světa. Sebral se a vydal na dlouhou štreku, která mu zabrala bezmála rok a projel při ní de facto skoro celou Asii. Vyprávět bude o lidech, zkušenostech a o chvílích, kdy mu rozhodně nebylo do skoku.
Jaká země Luboše nejvíce okouzlila a do jaké by se znovu podívat nechtěl? Jaká všechna jídla ochutnal?
Nechte se překvapit ;-)


JÍŘÍ KALÁT
PALESTINA: Země nezemě

Velmi často slýcháme ve zprávách a na internetu o nepokojích a bojích na území Palestiny a Svaté země. A přesně tam se vydal Jirka! Je ten správný člověk, který nám pomůže osvětlit místní vztahy, ať bojové, tak lidské. Sám o tom pravidelně píše do Literárních novin. Zažil dobrodružství, o kterých se nám může jen zdát a přitom ještě stačil vytvářet dechberoucí fotky.
Jaké to je, být dennodenně na ulici ve styku s ozbrojenými vojáky? Bál se Jirka o život? A jaké pocity to v něm všechno zanechalo?
Dozvíte se již 1. září :)

Vstupné: 80Kč
Choďte od 18:30, začínáme promítat v 19:00.

Místo konání akce: Cestovečery, Stroupežnického 493/10, Praha
Datum začátku akce: 1. Září 2016 18:30
Datum ukončení akce: 1. Září 2016 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0698N 14.4035E

Případné změny si prověřte na webu akce Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Hurá na prázdniny
Areál výletního zámečku Větruše, Ústí nad Labem
Burza minerálů
Radniční park, Most