Chilli grilování - vol. 3

Akce Praha

Chilli grilování - vol. 3
Vaření, Gastronomie
Café na půl cesty, Praha
Další akce ve městě Praha

Chilli grilování - vol. 3

Všem podporovatelům stránek, chilli nadšencům a chilli-gurmánům tímto oznamujeme, že uzrál ten správný čas na chilli grillovačku vol. 3

Letos nám pracovní povinosti ve Španělsku dovolily akci uspořádat až v neděli 9.10.

O co vlastně půjde:

Pro ty kteří o naší akcičku minulý rok přišli, bychom chtěli lehce nastínit o co se jedná. Každý rok koncem září přichází doba sklizně chilli papriček. Po sklizni z těchto papriček vyrobíme domácí chilli omáčky. O těchto omáčkách můžu hrdě prohlásit, že jsou vyrobeny bez jakýchkoliv chemických přísad a konzervantů. Ke konzervaci používám pouze přírodní látky. Vyrábíme z takových druhů jako je třeba Trinidad Scorpion Moruga, Naga Jolokia, Bhut Jolokia, Carolina reaper, 7-pot Douglah Brown, 7-pot Infinity chilli a další... Zkušeným chilli-gurmánům tato jména prozradí mnohé, pro ty nezkušené mohu jen říct, že všechny tyto jména se objevují mezi prvními 10 nejpálivějšími chilli papričkami světa.

Samotná CHILLI GRILLOVAČKA je pro nás do jisté míry možnost jak se setkat s Vámi, našim věrnými zákazníky, tak abychom od Vás mohli dostat zpětnou vazbu o našich produktech a taktéž abychom se Vám mohli pochlubit s čim novým jsme přišli. Tato akce je samozřejmě rovněž pro lidí, kteří sdílejí naší vášeň pro kvalitní chilli produkty.

O grilly s uhlím se postaráme my, zároveň podle účasti budeme dopředu objednávat maso na hamburgry a také budeme nakládat krkovičku do vlastní směsi, nicméně maso si klidně doneste svoje. Na místě budou zdarma k ochutnání naše omáčky a komu zachutnají, bude si je moct za sníženou cenu pořídit i domu.

Případné nepřízně počasí se nebojte, místa na sezení i grill jsou dobře chráněná před deštěm, takže nás ani žádná přeháňka nerozhodí.

Budeme se na Vás těšit a doufat v krásné počasí...

S chilli ku zdraví
Palíto

Místo konání akce: Café na půl cesty, Praha
Datum začátku akce: 9. Října 2016 13:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0496N 14.4318E

Případné změny si prověřte na webu akce Chilli grilování - vol. 3

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Pojez fest
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Food Day Festival 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
SLAVNOSTI CHŘESTU A VÍNA 2024
Palackého náměstí, Ivančice
Blišický guláš
Místní část Blišice, Koryčany