Chris Forsyth and The Solar Motel Band

Akce Praha

Chris Forsyth and The Solar Motel Band
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Chris Forsyth and The Solar Motel Band / Pravá Jedle / Bumbrle

Chris Forsyth je kytarovej worshiper par excellence. Na svých nahrávkách střídá a exploruje (za pomocí ranařů z The Solar Motel Band) všechny od rocku odvozené žánry, skrz art rock, space rock, KRAUT, ambient a nebojí se ani euforické sedmdesátkový riff mánie, o čemž nás ostatně přesvědčil na svém opusu z roku 2016 "The Rarity of Experience".

Teď tohodle kinga můžeme konečně přivítat v Praze a uskutečníme to za přispění několika dalších podobně postižených kytarových mučedníků z našich okruhů.

Prvně se můžete těšit na kapelu BUMBRLE, kde najdete ex členy Bezbolestné a Goodbye Blues. Tohle je údajně hlubokej rokec, kterj spíš než zaflusanou stezkou ebullution records vydává práve po dřevnějších a meditativnějších rockerskejch stavech (jako práve kdysi Goodbye Blues). Těšíme se.

K tomu udělat si svoji premiéru jsme v tento posvátný krauterský den přesvědčili i kapelu s pracovním názvem PRAVÁ JEDLE. Nečekej žádnou mladou krev, té se nám poslední dobou zoufale nedostává. V triu, kde se sešli kluci a holky z Hissing Fauna, Pacino a Remek, se už dávno řešej problémy jako křečáky, tenisovej loket anebo tlakový punčochy. Ale aspoň budou nový písničky. A bacha - prý hrajou slowcore. Takže něco pro posluchače se srdcem na dlani a fanoušky 16týho dílu druhý série Twin Peaks.

Závěr večera bude patřit pivu a krautovýmu dj setu Vysvěcený Varny.

Vstup bude mírnej přátelé (200 ??)

Místo konání akce: Bike_Jesus, Orebitska 5, Praha
Datum začátku akce: 13. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 13. Února 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0863N 14.4466E

Případné změny si prověřte na webu akce Chris Forsyth and The Solar Motel Band / Pravá Jedle / Bumbrle

Jméno organizátora: Stoned To Death Records
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce