Chrudimské schody 2016

Akce Chrudim

Chrudimské schody 2016
Akce pro děti, Sportovní akce
Resselovo Náměstí, Chrudim, Chrudim
Další akce ve městě Chrudim

Chrudimské schody 2016

V návaznosti na úspěšný 1. ročník závodu horských kol ,,Chrudimské schody" jsme se celkem logicky rozhodli uspořádat i letos jeho pokračování. Na rozdíl od minulého roku, kdy jsme byli trochu ,,schovaní " za Chrudimským kostelem a v Klášterních zahradách, letos se v pátek 23.9 2016 stane srdcem závodu chrudimské Resslovo náměstí. Zde by se neměl odehrát pouze start závodu, ale plánujeme pro Vás cyklistický „minifestival“ s řadou prezentačních stánků z cyklo bussinesu, prezentační plochy zástupců sponzorů a bohatý doprovodný program.

Samotný závod se ponese ve stejném duchu jako loňský podnik a věříme, že se nám opět podaří postavit zajímavou trať a to jak z pohledu závodníků, tak i diváků. Můžeme již nyní prozradit, že máme přislíbenu účast loňského vítěze, Jardy Kulhavého, a všichni mu budeme držet palce, abychom jej u nás přivítali v roli nového mistra světa nebo olympijského vítěze. Vážíme si přízně této ikony mtb a věříme, že i pro vás by bylo škoda ho nevidět na vlastní oči při závodě.
Pro naše cyklonaděje máme připraveny dětské závody, kdy si mládežnické kategorie již vyzkouší i zkrácenou trať Chrudimských schodů. Závody budou obohaceny o překážkové jízdy, exhibice a pro nejmladší zde bude i skákací hrad. Program bude korunován autogramiádou Jardy Kulhavého a ukončen koncertem hudební skupiny.

Těší se na Vás.

Bike de luxe

Místo konání akce: Resselovo Náměstí, Chrudim, Chrudim
Datum začátku akce: 23. Září 2016 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9512N 15.7947E

Případné změny si prověřte na webu akce Chrudimské schody 2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto
Dětský den
Lesopark Knihov, Zdice
Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín
LDT Žirovnice okr. Pelhřimov, Žirovnice