Circus Brothers v Rock Café

Akce Praha

Circus Brothers v Rock Café
Koncerty
Rock Café Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Circus Brothers v Rock Café, host Oranžáda

Circus Brothers se vrací do Rock Café, kde jsme společně prožili už nejeden večírek. Jako hosta si tentokrát přizvou kapelu Oranžáda. Nenechte si to ujít!

Po všech změnách, a krátce před začátkem sezóny venkovních akcí, jsme si pro vás připravili přesně to, na co jste od nás zvyklí. Pořádnej disco-balkan, lásku, hosty a mejdan protančený až do ranních hodin. Těšíme se na vás v Rock Café Prague (Official)! Bude to nezapomenutelné!

Večer nakopne Oranžáda. Vždy čerstvá a svěží balkánská dechovka, která vás nenechá v klidu. Uvidíte je nejen na pódiu, ale roztančí všechny prostory Rock Café a to za účasti některých členů Circus Brothers. Pokud se odvážíte přijít včas, vemte si rovnou dvoje boty, protože ty jedny určitě protančíte!

vstupné: 120 Kč předprodej, 150 Kč na místě

Kapela Circus Brothers vznikla oddělením většiny členů původní kapely Circus Problem. Navazuje na to nejlepší z dobře známé tvorby a přináší nový posun, který fanouškům slibuje další nezapomenutelné disco-balkan mejdany, jak byli zvyklí doposud. Na ulici, v klubech i na pódiích festivalů baví tisíce fanoušků a nechávají za sebou koncerty protančené až do ranních hodin. S neuvěřitelnou energií a rychlostí zahraný disco-balkan, kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop a špinavý house. To, co jste znali doposud, je minulostí. Přichází noví, nezadržitelní a nepřehlédnutelní Circus Brothers!

videa:
https://youtu.be/LxkG7RRIo34
https://youtu.be/zgOkGxTGIkU
https://youtu.be/zO4PqSQSKcQ

Místo konání akce: Rock Café Prague (Official), Národní třída 20, Praha 1, Praha
Vstupenky: https://www.rockcafe.cz/program/circus-brothers-host/
Datum začátku akce: 5. Května 2017 20:00
Datum ukončení akce: 6. Května 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.082N 14.4187E

Případné změny si prověřte na webu akce Circus Brothers v Rock Café, host Oranžáda

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce