Circus Brothers

Akce Brno

Circus Brothers
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Circus Brothers (křest CD #Vjeržim) & Bohemian Betyars / HU

Dlouho očekávané CD kapely Circus Brothers je tady! Křest desky s názvem #VJERŽIM proběhne za účasti maďarské kapely Bohemian Betyars, která vymetá festivaly i kluby po celé Evropě. Přijďte to s námi oslavit a užít si mezinárodní směs disco-balkanu, lidovýho punku i východního folklóru.

Circus Brothers se velmi rychle stali pevnou součástí klubové a festivalové scény v České republice. Jsou dobře známí mejdany, na které se dlouho vzpomíná. Potkat jste je mohli na ulici, v klubech i velkých festivalech. Vždy to ale byl pořádnej mazec. Přináší jedinečný a nepopsatelně rychlý disco-balkan, v kterém kombinují balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop, špinavý house, drsný rap a líbivý folk.

Maďarská kapela Bohemian Betyars vznikla v roce 2009 a má za cíl šířit pocit pikantní blaženosti. Českou republiku navštívili už několikrát a pokaždé za sebou nechali pěknou paseku. Sami se popisují jako jako rychlý lidový punk, ale nabídnou i skákavé ska, temnou psychadelii a melodická témata inspirována maďarskými, balkánskými a cikánskými prvky. Síla kapely roztančila publikum zhruba tisíckrát, od Baltského moře až po Atlantský oceán. Nechte se hodit do hlubokých vod delíria!

V předprodeji 150,- / na místě 200,-

Předprodej online:
https://goout.net/cs/listky/circus-brothers+bohemian-betyars/wlbc/

Místo konání akce: Eleven club, Dominikánská 11, Brno
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/circus-brothers+bohemian-betyars/wlbc/
Datum začátku akce: 18. Dubna 2018 19:30
Datum ukončení akce: 19. Dubna 2018 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1931N 16.6063E

Případné změny si prověřte na webu akce Circus Brothers (křest CD #Vjeržim) & Bohemian Betyars / HU

Jméno organizátora: Circus Brothers
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce