Cirkulum 2024

Akce Ostrava

Cirkulum 2024
Divadlo, Festivaly
Další akce ve městě Ostrava

Cirkulum 2024

Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zažít magii nového cirkusu a pouličního divadla. Přijďte a staňte se součástí této nezapomenutelné události, která vás provede světem, kde se setkává umění a radost ze života. 5. - 9. června 2024 – datum, které si zaslouží místo ve vašem diáři!
Cirkus Kultura Umění CIRKULUM 2024 Připravte se na pět dní plných vzrušujících představení, úchvatných artistických vystoupení a nezapomenutelných momentů, které nám nabídne Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla. Tento festival slibuje VĚHLASNÉ SVĚTOVÉ COMPANY, ale i jedinečné pouliční divadelní představení, která rozžasnou tváře a rozproudí srdce všech návštěvníků. V průběhu těchto dní se na jednom místě sejdou umělci z celého světa, aby nám předvedli své mistrovské dovednosti a přenesli nás do světa, kde je možné všechno.

Připravte se na výjimečné atmosféry plné radosti, smíchu a fascinace. Tento festival není jen o divadle a cirkusu, ale také o spojení kultur, setkání lidí a sdílení jedinečných zážitků.


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
MICHALFEST 2024
Důl Michal, Ostrava
Mirai Summer Fest
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Food Day Festival 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Festival Zdraví a Duše 2024
Výstaviště Černá louka, Ostrava