CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024

Akce Ostrava

CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024

České a Slovenské hard and heavy legendy CITRON, METALINDA a LORETTA vyrážejí na jaře na společné turné! Zahajujeme prodej vstupenek!

Na jaro 2024 se chystá velký návrat legend československé hard and heavy scény! Kapely CITRON i s bývalými členy Jardou Bartoněm a Vaškem Vlasákem, slovenská METALINDA a dámská metalová legenda LORETTA vyrazí na jaře 2024 na společné turné, nazvané trefně „Síla návratu“! Turné odstartuje 1. března 2024 v PRAZE, MeetFactory a zastaví se v 10 českých a moravských městech!

Kapelník CITRONU, Radim Pařízek mladší říká: „Jsem rád, že jsme si v kapele vše vyříkali a můžeme jít zase dál. Vážím si toho, že s Citronem znovu vystoupí Jarda Bartoň a Vašek Vlasák, kteří jsou jeho neoddělitelnou součástí. Na koncertech nebudou chybět starší, ani nové hity a vzpomeneme na celou historii kapely a její členy. Těšíme se na společné chvíle s Metalindou a Lorettou, se kterými podpoříme československého ducha z minulých turné a jistě nabídneme fanouškům jedinečný koncertní zážitek.”
Kapelník a kytarista Peter Sámel z kapely Metalinda k tomu dodává: „Citron je pre mňa kapela ktorá, začala éru Heavy Metalu v Československu. Najskôr Rock, potom Heavy Metal a jeho energia, ma pohltila úplne celého. Malo to za následok vznik slovenskej skupiny METALINDA v roku 1985. Vydali jsme 1. LP „METALINDA“, asi 7x po sebe vyhrali piesničkovou relácii Triangel, postúpili na najvyšší stupienok a vyhrali Zlatý Triangel. Na něm jsme dostali možnosť natočiť cely koncert a odvysielať v televízii, kde jsme se stretli aj s Láďom Křížkom, neboť jsme mali spoločnú šatňu. Doteraz spomíname na zážitky s chalanmi z kapely Citron. Už vtedy sme sa bavili o spoločných koncertoch. Prešlo síce viac ako 30 rokov a spoločné turné „SILA NÁVRATU“ sa nezadržateľne blíži. Tešíme sa, a pri spojení Metalinda a Citron neostane ani jeden fanúšik určite sklamaný.“ Manažer kapely Loretta Alois Šlesinger říká: „Melodický metal dámské kapely Loretta byl vždy příjemným oživením metalové scény a comeback Loretty v létě 2015 po více než 20 letech vzbudil mezi příznivci tvrdší muziky velký ohlas. Nyní holky pracují ve studiu na novém CD a již se velmi těší na to, až si zahrají na společném turné „Síla návratu“ s metalovými legendami – kapelami Citron a Metalinda.“ Součástí každého koncertu bude také AUTOGRAMIÁDA kapely CITRON! Přijďte na koncert včas!

19:00

Začátek akce: 19.04.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury Akord, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava